BIY AD

6 Şubat 2010 Cumartesi

Fenerbahçe Son Sekizde

Caferağa'da aldığı galibiyetin ardından turu bitirmek için Taranto'ya giden Fenerbahçe, Penny Taylor ve Nicole Powell önderliğinde bir galibiyet daha alarak turu iki maçta sonlandırdı. İtalya'da zorlanacaklarını düşünüyorduk ve hatta maçı da kaybedebileceklerini ama önemli bir galibiyet ile turu geçerek son sekiz takım arasına kalmayı başardılar.

Şimdi rakip Spartak Moskova. Sezon başında yanlış kurulan kadro, sezon ortasında acil ihtiyaç olmayan noktaya yapılan transfer, ev sahibi avantajını yitirmek ve çapraz eşleşmelerde Spartak'tan bir kez daha kaçamamak faktörlerinin bileşkesinde umutlu olmak tabii ki çok zor bu eşleşmeden.

2 yorum:

granger17 dedi ki...

yanlış kurulan kadro derken fenerbahçe geçen seneki kadrosuna sadece penny taylor ve nevin sakatlığından dolayı ebonny hoffmannı kadrosuna kattı çekirdek kadro nevriye,birsel,esmeral,s.brown ve nicole powell 4 yıldır birlikte oynuyolar senin eu pasaport hikayesi galiba yanlış anlamadıysam

dejavu dedi ki...

Yanlış kadro derken, sezon başında Ajavon ile devam etmek yanlış karardı. Hem rotasyonda onu ikame edebilecek oyuncuların varlığı sözkonusu, ki geride kalan dönemde bunu fazlasıyla görüyoruz, hem de malum pasaport durumu. Ajavon'un yerine bir Avrupa'lı alınabilirdi rahatlıkla. Elde para varken istediğin tarzda bir oyuncuyu ' transfer dönemi içerisinde' bulmak çok zor değil. Ara dönemde tabii ki takım oyuncu seçemiyor, oyuncu geleceği takımı seçiyor.

Her sezon buraya kadar gelmek kafi olmamalı. Ne yaplım Ruslar abi, demek de kolaya kaçmak bence. Çok ufak bir idari hamleyle Spartak'tan kurtularak, kendini üste atabilirdi Fenerbahçe.