BIY AD

28 Şubat 2010 Pazar

Galatasaray: 85 - Beşiktaş CT: 61 (Kolay Galibiyet)

Beşiktaş Cola Turka'nın ligdeki durumu malum. Yaşanan sıkıntıların etkisi ile birlikte sahaya gelen mevcut kadronun bize rakip olmayacağı da bir o kadar açıktı. Beklediğimiz gibi çok rahat geçtik Beşiktaş Cola Turka'yı. Maçın hemen başında skor üstünlüğünü ele alarak, benchdeki Sophia Young hariç herkesi fazlasıyla kullanarak güle oynaya bir galibiyet alınmış oldu. Sandra Mandir'in 30 saniye içerisinde iki sportmenlik dışı faulle oyun dışı kalmasının ardından iyice kel kalan Beşiktaş Cola Turka rotasyonunda 1993 jenerasyonundan gelen Ayşe Cora 18 dakika kadar sahada kalmış. Dikkat çekici bir not maça dair, belki de en önemlisi.

Bu mağlubiyetin ardından 6.sıraya geriledi Beşiktaş Cola Turka. Önümüzdeki altı haftalık fikstürde de gayet önemli maçları var. Mersin ve Fenerbahçe ile Akatlar'da oynayacaklar, düşme potasında yer alan İstanbul Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi ile de maçları var. Gidişat iyi değil, bu sezonu bir an önce unutup yeni sezonun planları başlamalı artık. Bu şekilde ligde yer almak yakışmıyor Beşiktaş ismine.

Sarayın Sultanları ise artık Fenerbahçe maçını bekliyor. Çok keyifli maç olacak, orası kesin. Sonucu kestirmek ise çok güç, derbi haftası başlasın..

Hiç yorum yok: