BIY AD

21 Şubat 2010 Pazar

Teşekkürler

'Son dönemde öne çıkan internet medyasının önemli temsilcilerinden Sarayın Sultanları, Galatasaray Bayan Basketbolu'nun mevcut durumunu değerlendirdi. '

Galatasaray dergisinin Şubat ayı sayısının 148. sayfası bu cümleyle başlıyor. Bu kelimelerin öznesi olmanın, bu fırsatı bulabilmiş olmanın değerini anlatmak çok zor bizim için. Hiçbir beklenti olmaksızın tamamen takıma olan aidiyet duygusundan yola çıkıp, bugün bu yazıyı yazıyor olmak tarifi güç bir mutluluk bizler için. Belki de bunun için bu kadar geç giriyoruz bu postu. Görenler, okuyanlar olmuştur illa ki. Bu ay dergimizin konuğu idik. Keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik, umarım okuyanlar da aynı keyfi almıştır. Kulübün resmi yayın organı olması sebebiyle burada yazdığımız gibi herşeyi özgürce dile getiremedik belki ama blogu takip edenler düşüncelerimizi fazlasıyla biliyorlar zaten. Hani burada böyle böyle diyordunuz ama orada tek kelam etmemişsiniz diyenler vardır, onlara da cevap vermiş olalım bu vesile ile.

Bizlere bu fırsatı veren başta Umut Barış Uçan olmak üzere tüm dergi ekibine, bir kez de sizin huzurunuzda teşekkür edelim istedik.

Röportajın son kısmında özellikle altını çizmiş iken yaşanan ufak ama can sıkıcı hadise de nahoş bir anı olarak kalacak artık hafızamızda. Yapacak birşey yok..

Hiç yorum yok: