BIY AD

1 Aralık 2010 Çarşamba

Tarbes: 70 - G.Saray: 57

İstanbul'dan 16 farkla yolladığımız Tarbes karşısında oyunu hiç önde götüremeden 13 sayılık mağlubiyetle ayrılıyoruz Fransa'dan. Üstelik final periyodunda yalnızca 4 sayı atarak. İnanması güç ama yalnızca 2 basket atabildik son 10 dakikada. Yayın olmadığı için maç özelinden çıkarımlar yapmak pek mümkün değil fakat kırılgan oyun yapısının deplasmanlarda takım karakteristiği haline gelmesi can sıkıcı. Takımı bu kadar kırılgan kılan nedir, onu da bilemiyorum. Işıl Alben'in 13 sayısı haricinde acilen unutulması gereken bir akşamı daha geride bırakıyoruz. Takvimler Aralık ayının ilk gününü gösterirken, çözüm anlamında bir hamle görememek kötü. Değişiklikler ve bu bağlamda hamleler olacaktır elbette, beklemek lazım. Şu ara en iyi yaptığımız şey bu zaten, beklemek.

4 yorum:

Ayk23 dedi ki...

26 değil 16 olması lazım.

84-68 di skor.

özmen dedi ki...

Basketboldan sorumlu şubenin utanması gerek, başkan bu başarısızlığı görsün artık kim yönetimden soruluysa alsın. Bu kadar yanlış transferler nasıl olabilir. Amerikalı oyuncu Avrupa pasoportuna sahip değilse ona o kadar para niye veriyodun? Ona para veriyosun, Türkiye'de de hi,çbişey yapamıyosun.( Fenerbahçe dışındaki takımları yenmenin hiçbir önemi yoktur,Feneri de yenemiyosun)
Bir bütçe bu kadar kötü idare edilebilir. Avrupa'da bu kadar yanlış yapan bir yöneticiyi direk kovarlar. Ama cahillere kalmış iş bizim ülkede.

Adsız dedi ki...

Fener i yenemiyorsun yaklaşımı haksızlık GS yönetimine en azından bu yönetim FB yi yenmeye çalışıyor, sadece olmuyor , belki ilerleyen yıllarda GS da öyle yönetimler olacak ki şube daha zor durumda olacak o zaman ne denecek ,hiç olmazsa eski yönetim birşeyler yapıyordu , GS ye destek olmak lazım , FB yi yenenemek bugünlerde DÜNYA nın sorunu :-)

balanced dedi ki...

Galatasaray takımı açıkçası avrupa liginin hayal kırıklığı yaratan takımı oldu.Yenilgi almak çok da önemli değil fakat dirençlerinin katbolması oldukça düşündürücü.Geride kalan maçlara bakıncada işinin çok riskli olduğu göze çarpıyor. GS kalan 4 maçtan 2 galibiyet çıkarsa bile zaten gruptan çıkma şansı mucize olan VICI ile maçları olan Tarbes ve USK Prag takımları 1 galibiyetleri cepte duruyor.3 galibiyette gruptan çıkması garanti fakat 2 galibiyet ile Tarbes ile işi avarajlara kalma durumu olacak..