BIY AD

9 Aralık 2010 Perşembe

TKBL'den Haberler

Currie'nin Sakatlığı
Twitter üzerinden yazdıktan sonra bloga eklemeyi unuttuk bunu. Fenerbahçe maçının son anlarında sakatlık yaşayan Monique Currie'nin, yapılan kontrollerin ardından sakatlığının ciddi olduğu ortaya çıktı. Ön çapraz bağlarında yırtık olan Monique, uzunca bir süre parkelerden uzak kalacak. Öncelikle geçmiş olsun diyoruz, sadece ligde oynadığı için olsa gerek değerini pek anlayamadığımız bir değerli bir oyuncuydu. Fazlaca hakkının yendiğini düşünüyorum, kurunun yanında. Bir an önce sağlığına kavuşup, yüksek bir performansla kariyerini sürdürür umarım.

Burhaniye'nin Yeni Koçu; Erman Okerman
Burhaniye Belediye'nin lige yaptığı kötü başlangıcın ardından fatura Cenk Dumlupınar'a kesildi. Ligde oynadıkları 7 maçı da kaybeden Burhaniye'de asıl sorun koç muydu tartışılır ama yetkililer bu yönde karar verdi. Yeni koç başlıkta da belirttiğimiz gibi Erman Okerman oldu. A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük görevi alan Erman Okerman, en son Tarsus'ta da aynı görevi alıyordu. Sezon başından Tarsus'tan ayrılan Okerman, yeni görevinde Burhaniye'yi zorlu durumdan çıkarmaya çalışacak, işi zor açıkçası.

Ajavon, İstanbul Üniversitesi'nde
Ligin ilk haftasında aldıkları galibiyetten sonra 6 maç üst üste kaybeden İstanbul Üniversitesi de ilk hamlesini yaptı. Fenerbahçe'den tanıdığımız Matee Ajavon, Üniversitenin yeni silahı olacak. Haberi ilk Serdar Abi vasıtasıyla Pota6'ından öğrenmiştik, Fatih de Ajavon'u hatırlatmak adına güzel bir yazı yazmış bizler için. Görüşlerine katılıyoruz, önemli bir hamle oldu İstanbul Üniversitesi için.

Not: Dün Galatasaray-Spartak maçındayken, Samsun takımının alacaklarını tahsil edemediği için antrenmana çıkmadığını öğrendik. Fazla bilgimiz olmadığı için fazla bir şey diyemiyoruz bu konu hakkında. Kısa bir bilgi olsun diye ekledim.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

gsnin kısa pozisyonuna lanet mi var nedir ışıl semione currie wiggins
gerçi wiggins gelmeden semione da wnba de sakatlanmıştı ama çok ilginç hep gsyi bulması

nebilim dedi ki...

curry'nin yerine kimin geleceği hakkında bir bilgi var mı?

Adsız dedi ki...

Gönüllerden geçen isim olur herhalde (Sophia değil) :)

Adsız dedi ki...

sophia değilse kim olur o zaman

Adsız dedi ki...

tamicamı

nebilim dedi ki...

tabii ki tamika

ercan dedi ki...

N. Sales @ BEŞİKTAŞ söylentileri var. Nedir doğruluğu?

Adsız dedi ki...

Dün akşam resmileşti Sales transferi