BIY AD

4 Şubat 2010 Perşembe

EuroLeague All Star 2010


9 Mart'ta Polonya'da düzenlenecek organizasyon için oylama sonucunda oluşturulan ilk 5'ler, yedek oyuncular ve teknik ekipler Fiba tarafından açıklandı. Ligimizden dört oyuncuya ilk 5'lere girecek kadar oy çıktı oylama sonucunda. Tabi toplumumuzun bu anket - oylama işlerini vatani görev sayıp yüklenmeleri malumdur, sonuçlarda bunun da etkisini göz önüne almak lazım.

En çok oy alan, maça başlayacak oyuncuları fotoğrafta gösterdik. Fenerbahçe'li Nicole Powell da Dünya Karması'nda en çok oy alan 3. oyuncu oldu. Oylamaya göre ilk 5 çıkması gerekirken, organizasyonun aynı takımdan en fazla 2 oyuncu bu karşılaşma kadrolarında yer alabilir kuralına takıldı. Onun yerine maça başlayacak beşte bulunmaya oylarla hak kazanan Cappie Pondexter da aynı kural dolayısı ile kadro dışı kalınca Dupree'ye yer açıldı ilk 5'te.

Avrupa Karması oylamasında en çok oy alan oyuncu Nevriye Yılmaz oldu. Head koçluğunu Ros Casares'de de bu görevi üstlenen Isma Canto'nun yapacağı Avrupalı yıldızların kadrosu şöyle:
Becky Hammon (Ros Casares), Marta Fernandez (Wisla Can-Pack), Nevriye Yılmaz (Fenerbahçe), Agnieszka Bibrzycka (UMMC Ekaterinburg), Sandrine Gruda (UMMC Ekaterinburg), Anete Jekabsone-Zogota (Spartak Moscow), Clara Bermejo Moreno (Rivas), Alba Torrens (Halcon), Laura Macchi (Beretta-Famila), Anna Vajda (MiZo Pecs 2010), Ivana Matovic (Lotos Gdynia), Emmeline Ndongue (Bourges Basket)

Oyuncumuz Sophia Young'ın da yer aldığı, Spartak Moskova'nın coachu Pokey Chatman tarafından yönetilecek Dünya Karması da şöyle şekillenmiş:
Diana Taurasi (Spartak Moscow Region), Penny Taylor (Fenerbahçe), Candice Dupree (Good Angels Kosice), Janell Burse (Wisla Can-Pack)Sophia Young (Galatasaray), Lindsay Whalen (USK Prag), Catherine Joens (Rivas), DeLisha Milton (Ros Casares), Angel McCoughtry (Good Angels Kosice), Erin Phillips (Lotos Gdynia), Rebekka Brunson (Cras Basket Taranto), Taj Mc Williams (Frisco Sika Brno)

Fenerbahçe'nin Avustralyalı yıldızı Penny Taylor ayrıca 3 sayı yarışmasında da boy gösterecek.

2 yorum:

granger17 dedi ki...

herhangi bir tv veriyomu acaba bilgi varmı ?

dejavu dedi ki...

Şimdilik yok, internetten bir link bulabiliriz belki maç günü..