BIY AD

19 Şubat 2010 Cuma

Hafta Sonu Programı


20 Şubat Cumartesi
14:00 Kocaeli BŞB Kağıtspor- Galatasaray
16.00 İstanbul Üniversitesi- Fenerbahçe

21 Şubat Pazar
15:00 Beşiktaş Cola Turka- Samsun Basketbol
15:00 Ceyhan Belediyesi- Panküp Kayseri Şekerspor
16:00 Mersin BŞB- Tarsus Belediyesi

Cuma günü oynan tek maçtan sonra hafta sonu programı böyle. Cumartesi maçlarına yorum yok, farkı merhamet belirler demek yeterli olur herhalde.

Pazar maçlarına baktığımızda; beklenti altı performans gösteren iki takımın karşılaşmasında son maçında iyi sinyaller veren Beşiktaş, evinde daha şanslı olan taraf. Hele ki kendinden kötü durumdaki nadir ekiplerden biriyle oynarken.

Ceyhan - Panküp maçı haftanın en zevkli maçı olmaya aday bence, iki takım da ligde 7'şer galibiyet ve mağlubiyet almışlar. Galibiyet sayıları aynı olsa da performans okları ters tarafları gösteriyor Panküp ile Ceyhan'ın. Kayseri ekibi çıkışta şu sıralar son hafta evlerinde Mersin'e kaybetmelerine karşın. Benim bu maçtaki favorim, deplasman karnesi çok kötü olsa da Panküp Kayseri Şekerspor.

Haftanın son maçında bir derbi oynanacak. Mersin, bu hafta ev sahibi avantajı ile Tarsus'u ağırlayacak. Zevkli bir maç olacağı kesin, şartlar değişik olsa Tarsus'un şansı daha yüksek olurdu ama yakaladığı müthiş hava ile Mersin'in evinde kazanacağını düşünüyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu hafta iddaa programında yer alan maclar için düşüncelerinizi ögrenebilir miyim ?

Adsız dedi ki...

karde$ fener,ceyhan kaybetmez.
bjk samsun maçına ilk yarı ikinci yarı alt üst samsun oyna .

Adsız dedi ki...

maçlar iddaa ya girdi ya artık bu takımlar bile sayı şikesi yapmaya başlar, öyleki istanbul fener maçında istanbul'a ilk yarı 8.5 hendikap verilmişti ve fener 4 sayı öndeydi ,istese fener ilk yarı 15 de atardı, bjk-samsun maçında ilk yarı 1 den 2 ye döndü 4 ganyan...bu olaylar parasızlığın olduğu ortamda artacaktır...