BIY AD

6 Şubat 2010 Cumartesi

Hangisi Doğru?

Deplasmanda devre arasına 25 farkla yenik girdiğimiz ve 77-47 kaybedilen Ros Casares maçında 23 dakika sahada kalan Bahar Çağlar, o maçın ardından en fazla süre aldığı maçı oynadı bugün. Tam 14 dakika oyunda kaldı Bahar. 7 sayı 3 ribaund 1 top kaybı ile oynadı. Oyunun sıkıştığı, takımın top kullanmaktan çekindiği anlarda rahatlıkla kullandı topları. Bunları yapabileceğini çok defa gösterdi zaten, konumuz o değil.

TTT Riga ile oynanan iki karşılaşmada da süre alamayan, Teo Vilnius ve Cras Basket maçlarında benchi ısıtan Bahar Çağlar'ın, bu sezonun bizim adımıza en önemli Euroleague maçında kolay rakiplere karşı alamadığı süreleri bugün almış olmasının bizim bilmediğimiz bir sebebi vardır elbette. Riga gibi Teo Vilnius gibi bize rakip olması mümkün olmayan takımlara karşı oynatmadığımız halde kupanın en güçlü favorisine karşı oynatmamızın da benim anlayamadığım bir mantığı vardır kuşkusuz.

Ya o gün oynatmamak yanlış karardı. Ya da bugün 14 dakika sahada tutmak. İkisinin birden doğru olması mümkün değil. Kenarda oturarak paslandırdık zaten kızı, bırakın da Galatasaray'da kalan sayılı günlerinde rahat rahat oynasın lig maçlarında. Çek milli takımının yıldızı Vecerova'ya ödenen paraları da oturup hepberaber sayalım. Para cebimizden çıkmıyor, ona üzülecek değilim de Bahar'ın en verimli döneminde kaybolan bir senesine üzülüyorum. Kaçan balık büyük olur, çok üzüleceğiz arkasından çok. Fenerbahçe'ye imza atarsa eğer belki o gün kıymetini biliriz.

1 yorum:

Özmen dedi ki...

Adnan Polat akıllı bir başkandır ama hala neden coachu kovmuyor anlamak mümkün değil. Bu sene boşa gitti zaten, gelecek coach bundan kötü olamaz.