BIY AD

11 Şubat 2010 Perşembe

Seimone Lynx ile Devam Ediyor

Minnesota Lynx sözleşmesi biten oyuncusu Seimone Augustus ile tekrar anlaşmaya vardı. Kulüp tarihinin kişisel rekorlarının birçoğunu kendi adıyla güncelleyen bu süperstardan ayrılmak zor olacaktı zaten onlar adına.

İkinci başkan Roger Griffith, oyuncusu Seimone’ye övgüler yağdırarak, onunla tekrar anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Augustus’un dünyanın en iyi oyuncularından biri olmasının yanı sıra iyi karakteri ile de şehir üzerinde unutulmaz bir etki bıraktığını ekledi.

Seimone da Lynx ile tekrar anlaşmaktan dolayı mutluluğunu söyleyip, sakatlığı boyunca kendine destek olan herkese teşekkür ettiğini ve eski sağlığına kavuşup, tekrar parkelere döneceği için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

İşin haber kısmı böyle, kendi açımızdan bakarsak. Oynadığı bir sezon ile Galatasaray taraftarının unutulmazları arasına ismini yazdıran Seimone’un en azından sağlığına kavuşması ve sahalara dönüşünü görmek mutluluk verici. Umarım yeniden yollarımız kesişir ve seni tekrar parçalı ile izlemek de nasip olur bizlere.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

çabuk gs ye gelsin onsuz takım bişeye benzemıyo!

Adsız dedi ki...

aynen adsız çok özledik be abi agostosu ;)

Gala's dedi ki...

röpörtajlarında İstanbul'a geri döneceği sinyalini vermişti. bu konuda sizin görüşünüz nedir ? gelir mi ? gelirse katie - tamika - seimne aynı takımda oynar mı :)

saygılar.

dejavu dedi ki...

Büyük ihtimalle seneye bizimle devam edecek hatta kesin olmamakla birlikte bir sözleşme imzalama durumu da olabilir şimdiden. Ama o döndüğünde Katie ve Tamika'nın burada olması pek mümkün değil. Özellikle Katie'nin.

Selamlar. :)

mischa dedi ki...

Katie de iyi de, Seimone gibi olamaz kimse be. Gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz.