BIY AD

5 Şubat 2010 Cuma

TBBL 13. Hafta Programı


5 Şubat Cuma
14:00 Çankaya Üniversitesi – Panküp Kayseri Şekerspor

7 Şubat Pazar
15:00 Ceyhan Belediyesi – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor
15:30 Beşiktaş Cola Turka – Tarsus Belediyesi D Spor
17:00 Samsun Basketbol – Botaş

9 Şubat Salı
17:30 Galatasaray – İstanbul Üniversitesi D Spor
18:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Fenerbahçe D Spor

Vickie Johnson takviyesi ile yabancı oyuncularından daha fazla verim alacağını düşündüğüm Kayseri haftanın açılış karşılaşmasında başkente konuk oluyor. Ayarlayabilirsem eğer, yarın salonda olacağım. Güzel maç olacaktır. Çankaya'nın da en acilinden bir galibiyete ihtiyacı var ama ben yine de Kayseri galibiyeti bekliyorum yarın.

Haftanın sonucunu merak ettiğim bir diğer karşılaşması ise Samsun'da oynanacak, Samsun - Botaş. Bugün Avrupa'dan elenen Botaş, yabancı oyuncularının omuzlarında yükselen bir performans gösteriyor. Alt sıralar için oldukça kaliteli bir kadro oluşturdular. Samsun da ev sahibi olduğu maçlarda gösterdiği oyun ile bu lige tutunacak olan bir takım. Sonucu kestirmek güç şimdiden. Kadro kalitesi Botaş'ı, ev sahibi avantajı ise Samsun'u gösteriyor. Bakalım hangisi ağır basacak.

Galatasaray düşüşteki İstanbul Üniversitesi'ni rahat geçecektir. Haftanın değil sezonun en kritik karşılaşması ise Mersin'de oynanacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Euroleague maçları sebebiyle Salı gününe kaydırılan bu karşılaşmalarla alakalı daha detaylı yorumlar yaparız ilerleyen günlerde.

4 yorum:

Sarp dedi ki...

Samsun'da maddi sıkıntılar başlamış.

Önceki gün galiba, İlsu, Saynuri Gülşah ve Hande idmana çıkmamışlar. Gün içinde alacakları yatırılmış; fakat akşamki idmanda Cantuğ Keskindemir bu oyuncuları kenarda bekletmiş.

Yerel gazetelerden Denge Gazetesi'nde okudum.

Adsız dedi ki...

denge gazetesi,bugün de dilek'in(yedek oyuncu)alacakları için mahkemeye baş vurduğunu ve takımdan ayrıldığını, diğer yerlilerinde bu yola baş vurabileceğini yazıyor,,yani ne yazdığını kendi de bilmiyor,,muhabiri hergün kulüpte veya idmanda fakat adam gibi haber alamıyor..zaten cantuğ ne derse onu yazıyor..bazende ezbere yazıyor alakasız şeyler..ama bir kriz durumu var o gerçek neye bağlandığı daha netlik kazanmamış herhalde....bence çözüm basit , eğer işin içinden çıkılamayıp bir dahaki sene de böyle olacaksa,,, şu an bölgesel ligde play off ları garantilemiş olan samsun canik belediyesi bayan takımı var,seneye, o takımla birleşmek veya takımı belediyeye devretmek küme düşmekten iyidir.. belediye alırsa takımı kaldırır, ilçe belediyesi ama samsun'un şehir merkezinde olan bir belediye ..siyasi olarakta hükümet oldukları için sponsor sorunu da yaşamazlar..hem onlarda mücadele etmeden kendilerini birinci ligde bulurlar ,onlarında işine gelir...yani çözüm basit..

murat dedi ki...

9 şubatta yarım saat arayla mı nasıl yayınlaycak d spor iki maçı bir hata mı var acaba

dejavu dedi ki...

Nasıl olacak bilmiyorum ama öyle gözüküyor.:)

Galatasaray maçını GS tv de vericektir herhalde, sorun olmaz sanıyorum ki.