BIY AD

29 Eylül 2010 Çarşamba

Amerika - Avustralya

Gece yazdığımız yazıda günün programını vermiştik ama bu maç ayrıca bir kaç satırı hak ediyor. Kadın basketbolunun milli takımlar seviyesindeki -belki de tüm seviyeler- en büyük rekabeti bugün bir kez daha sahnelenecek. Olimpiyat ve Dünya Şampiyonası'nın son şampiyonları, bu kez grup maçında karşı karşıya geliyor. Çok büyük bir sürpriz olmazsa, bu turnuva içinde yollar bir sefer daha kesişecek ve büyük ihtimalle final olacak. O yüzden bu maç; çok önemli bir mesaj maçı, namağlupluğu sürdürme maçı ve bahsettiğimiz gibi rekabeti üst düzeyde yaşayan iki ekibin maçı.


İsim isim ayırmaya gerek yok, sahada çok değerli 24 oyuncu olacak ve bunlardan 4 tanesi bu sezon ligimizde mücadele edecek isimler. Galatasaray, Fenerbahçe ve Tarsus taraftarları da sadece yeni yıldızlarını izlemek için bile bu maçı izleyebilirler. Tabii izlemek dediysek; internet üzerinden link bulmaya çalışacağız bu maça. Türk medyası 'bağyan basketbolu' zevkli olmadığı için yayınlamaya değer bulmuyor turnuvayı. 


21:15'te oynanacak bu maçın yanı sıra, aynı saatte İspanya-Rusya gibi bir diğer dev maç daha var bugün. Grupta son gün olduğundan diğer 4 maçın 3'ü de çeyrek finale kalacak takımları direk olarak etkileyecek. 


Günün Programı:
16:30 E Yunanistan-Belarus
16:30 F Japonya-Kore
19:00 E Fransa-Kanada
19:00 F Çek Cumhuriyeti-Brezilya
21:15 E Amerika-Avustralya 
21:15 F Rusya-İspanya

Hiç yorum yok: