BIY AD

26 Eylül 2009 Cumartesi

2009-10 Sezonu Forma Numaraları Belli Oldu


Yeni sezonu bekleyen taraftarın büyük ilgisi çeken olaylardan biridir, forma tanıtımı. Bu konuda basketbol şubemizde hareketlilik futbol takımına nazaran daha az tabii ki, yaz aylarında futbol takımının yeni formalarını dört gözle bekleyen biri olarak itiraf zamanıdır sanırım. Yeni yönetimle beraber pazarlama alanında yaşanan olumlu gelişmeleri farketmeyeniniz yoktur herhalde, gsstore'larda ve sanal ortamda gsstore.org'da bunun yansımalarını gördük hepimiz geride kalan bir senede . Bu sezon futbol takımının giymeye başladığı, 2288 ismi ile tarihe bir atıfta bulunulan mor formayı tercih etmek radikal bir karardı şüphesiz. Pek çok espriye konu edilmesi muhtemel bir rengi tercih etti pazarlama ekibi ve geride kalan döneme baktığımızda gayet başarılı bir sonuç alındığı aşikar.

Mor rengin futbol takımındaki ve taraftardaki bu olumlu yansımalarından, sonra bayan basketbol takımımıza da önerilmiş mor renk formalar yeni sezon öncesi. Fakat Sarayın Sultanları istememiş mor rengi, son yıllarda olduğu gibi parçalı, kırmızı ve beyaz formaları giyecekmişiz bu sezonda da. Aslında tercih edilebilirdi mor renk, gayet de güzel olurdu bence bütünlük açısından.


Yeni sezon öncesi forma numaralarımı da belirlenmiş bu arada, Aras sağolsun sol frame'deki kadroyu update etmiş, forma numaraları ile birlikte. Geçen sezon Şaziye Karslı'nın takıma dahik olmasının ardından 7 numarayı ona veren Yasemen Saylar'ın 14 numarayı alması dışında dikkatleri çeken bir değişiklik yeni numaralarda.

Hiç yorum yok: