BIY AD

20 Eylül 2009 Pazar

Galatasaray: 57 - MKB Euroleasing Sopron: 75


Macaristan'daki turnuvanın üçüncü ve son gününde güçlü Sopron takımına karşı farklı bir mağlubiyet almış Sarayın Sultanları. Şu ana kadar oynadığımız rakipler içerisinde en güçlüsü olarak tanımlamıştım dün Sopron'u, bu doğrultuda bugünkü skor şaşırtmadı beni. Sophia Young ve Seimone Augustus gibi takımın iki önemli parçasının yanı sıra Işıl ve Tuğba gibi yerli rotasyonunun temel taşları yok iken, alınan skordan ziyade oynanan oyun ve kazanılan tecrübe önemli.

Bu maçla birlikte Macaristan kampını tamamladı Galatasaray. İlk gün zayıf bir rakibe karşı alınan farklı galibiyetin ardından seviyeyi biraz yükselterek Macaristan liginin üçüncüsü ve aynı zamanda Euroleague ekiplerinden birine karşı çok az bir farkla mağlup oldu takım. Bugün ise Macaristan şampiyonu karşısında farklı bir yenilgi aldı. Seviyenin yavaş yavaş yükselmesi iyi hazırlanmış bir organizasyon esasında, gücümüzü arttırma noktasında.

Ivana Vecerova'nın ilk maçın ardından bugün de 20 dakika civarında süre alması günün detaylarından. Bunun yanında hazırlık maçlarının formda ismi Bahar'ın 16 sayısı yine mutlu etti beni ama onu sahada görmeden bu mutluluğum havada kalıcak, bekliyorum o yüzden.

Ivana: 21 dakika, 6 sayı, 3 ribaund
Nilay: 26 dakika, 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist
Yelena: 34 dakika, 11 sayı, 6 ribaund
Yasemin: 24 dakika, 4 sayı, 2 ribaund
Yasemen: 30 dakika, 3 sayı, 3 asist
Bahar: 30 dakika, 16 sayı, 4 ribaund
Esra: 33 dakika, 3 sayı, 2 asist

Periyot skorları:
1. Çeyrek: 21 - 12
2. Çeyrek: 23 - 13
3. Çeyrek: 17 - 14
4. Çeyrek: 14 - 18

İstatistikler resmi siteden..

Hiç yorum yok: