BIY AD

29 Eylül 2009 Salı

Botaş Cup


Turnuvalardan devam ediyoruz bugün. Bir turnuva haberi de Botaş'tan geldi, bu sezon 6.sı düzenlenecek olan Botaş Cup bugün başlıyor ve Cumartesi gününe kadar günde iki maç ile devam edecek.

Bu sezon Anadolu Jet sponsorluğunda düzenlenecek olan organizasyona Botaş, Mersin BŞB, Ceyhan Belediye, Tarsus Belediye ve Sırbistan takımı Rodijov Korac katılıyor. Daha önce güney ekiplerinin birarada mücadele etmeleri gerektiğinden, gerek altyapı gerekse diğer alanlarda birbirlerine destek olmalarının gerekliliğinden bahsetmiştim. Bunun hayata geçirildiğini görmek sevindirici, önemli potansiyel var bayan basketbolu açısından güney tarafında. Bunu kinetiğe çevirebilmek adına harekete geçmek önemli, bunda önemli payı olan Mersin takımını ayrıca tebrik etmek gerekiyor.


Bu turnuva bir kişi için, belki de iki, farklı bir anlam taşıyor. Mersin takımının koçu Ceyhun Yıldızoğlu'nun eşi Aylin Yıldızoğlu bugün oynanacak ve turnuvanın açılış maçı olacak olan Botaşspor - Mersin BŞB maçı profesyonel basketbol kariyerinin son maçı olacak Aylin Yıldızoğlu. Uzun yıllar Botaş takımında oynayan, kaptanlık yapan ve orada oynarken koçu Ceyhun Yıldızoğlu ile hayatını birleştiren Aylin Yıldızoğlu Botaş forması ile son kez sahaya çıkacak bugün. Yeni hayatında başarı ve mutluluklar dileyelim kendisine.

29 Eylül Salı
14.00 Botaş – Mersin BŞB
16.00 Ceyhan Bld – Tarsus Bld

30 Eylül Çarşamba
14.00 Botaş – Ceyhan Bld.
16.00 R. Korac – Mersin BŞB

1 Ekim Perşembe
14.00 R. Korac – Tarsus Bld.
16.00
Ceyhan Bld. – Mersin BŞB

2 Ekim Cuma
14.00 Botaş – R. Korac
16.00 Mersin BŞB – Tarsus Bld.

3 Ekim Cumartesi
14.00 R. Korac – Celhan Bld.
16.00
Botaş – Tarsus Bld.

Hiç yorum yok: