BIY AD

13 Aralık 2009 Pazar

Sezonun En Farklı Galibiyeti | | 87-40

Kocaeli Nereye? demişti Aras haftaiçinde, gidişat çok belli artık. Adana deplasmanında ligdeki sekizinci mağlubiyetini alarak nagalip durumunu devam ettiren Kocaeli takımı, bugüne kadar oynadığı sekiz karşılaşma içerisindeki en yüksek farkı da görmüş oldu bugün. 87-40.

İlk çeyrekte yedikleri 31 sayı, ikinci çeyrekte atabildikleri yalnızca 4 sayı. Ve devre sonunda oluşan 51 -19'luk skor. Ve laylaylom oynanan, skoru tayin eden bir ikinci yarı. Botaş'da Epiphanny Prince geldi demiştik, o da Adana'daki ilk maçında 24 dakika sahada kalırken 8-16 ile haddinden fazla top kullanmış. Ama rakip Kocaeli olunca değerlendirme yapmak da anlamsız oluyor bu maçta. Buna rağmen ürettiği 16 sayı ile birlikte 9 ribaund 4 top çalma 1 asist oldukça iyi evindeki ilk maçında. Bu maçta dahi kullandığı toplam 17 top ise, önümüzdeki dönemde takımı tek başına sırtlamaya çalışacağının bir sinyali. Amerika'da olduğu gibi ufak çaplı bir rekor da yaşatabilir belki bize, belli olmaz.

1 yorum:

caglar dedi ki...

Epiphanny Prince ilk maçında da 18 sayı ile oynamış. 2 sayılıkta 5/14 üç sayılıkta 0/5 ile oynamış.botaş chasity melvinide transfer etmiş.