BIY AD

17 Eylül 2009 Perşembe

Sarayın Sultanları Abdi İpekçi'de


Ayhan Şahenk'de kiracıydık ve ev sahibi bizi istemiyordu. Üstelik Efes Pilsen, Darüşşafaka Cooper Tires ve Galatasaray Cafe Crown ile salonu ortak kullanmamızdan dolayı yeterli idman şansı da bulamıyorduk Ayhan Şahenk'de. Geçen sezon oyuncularımızın sıklıkla yakındığı durumlardan biri buydu, salonun eski ve sert potalarını da düşündüğümüzde pek de haksız sayılmazlardı aslında.

Bu sezon başlarken ise 2 alternatif vardı kağıt üstünde ama Ahmet Cömert'in Avrupa maçlarını kaldıramayacak altyapısı sebebiyle mecburen tek ihtimale düştük. Yeni sezonda hem lig hem de Avrupa maçlarını Abdi İpekçi'de oynayacak Sarayın Sultanları.

Burada da kiracıyız, kendi salonumuza geçene kadar da bu böyle devam edicek ne yazık ki. Seyrantepe'ye stadı dikebilirsek eğer yanına bir de salon fikri kulağa çok hoş geliyor fakat kısa vadede bunun gerçekleşmesi de pek mümkün gözükmüyor. Abdi İpekçi soğuk bir salon olarak gelir bana hep, büyük yapısından dolayı. Ayhan Şahenk'de ya da Ahmet Cömert'te 200 kişi ile yaratılacak atmosferin Abdi İpekçi'de yaratılması mümkün değil ne yazık ki. Takımla aramızda oluşan bağı engelleyici bir unsur olarak öne çıkıyor bu durum Abdi İpekçi'ye gelirken, ama dediğim gibi kiracıyız ve seçme şansımız yok ne yazık ki.

Bu arada Aralık ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Yüzme Şampiyonası için Abdi İpekçi'nin belirli bir dönem için kullanılmama durumu var yalnız, o arada üç takımın maç program nasıl şekillendirilecek bilemiyorum.

3 yorum:

mischa dedi ki...

Üzüldüm bu habere. O salonda hiçbir baskı kuramayız. Ayhan Şahenk'i çok arayacağız. Çok az sayıda maçta belli bir taraftar geliyordu maça. Şimdi gelenler de yetmeyecek baskı yaratmaya...

kutay dedi ki...

çok kötü...
ipekçi'de oluşamayan baskı ve ulasım zorluğu dusunulunce...
normal günlerde at kesılen surların dibinde maç yapmaya gideceğiz.. şahenk iyidi oysa...

Sarp dedi ki...

Ayhan Şahenk'te sayımız az olsa da güzel bir ortam vardı, az çok baskı oluşturabiliyorduk. İpekçi'de oynamak berbat bir durum.

Ayrıca, CaferağaAvrupa kriterlerini karşılıyorsa, Ahmet Cömert nasıl karşılayamıyor anlayamıyorum.