BIY AD

17 Eylül 2009 Perşembe

Sevda Esenler Burhaniye'de


Sevda Esenler Galatasaray'dan Ayrıldı demiştim ama henüz gideceği takımın netlik kazanmadığını da eklemiştim geçen hafta. Sevda'nın yeni sezondaki takımı Burhaniye Belediyesi olmuş. Uzun zamandır Galatasaray forması giymesine rağmen yakalayamadığı çıkışı Burhaniye'de gerçekleştirir ve başarılı bir sezon geçirir umarım. Büyük beklentileri karşılayacak bir oyuncu olmasa da bu tarz takımlarda rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum ben Sevda'nın.

Sevda takımdan ayrıldıktan sonra kadroya dahil edilen altyapı oyuncusu Dilara ile 5 yıllık anlaşma imzalandığı haberini de vermiş olalım bu postla. Ve tabii kadroda kalıcı olması dileklerimizle.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevda'nın 6 Şubat'ta Burhaniye Belediyesi forması altında Alanya Belediyesi karşısında oynadığı oyunu izlemenizi dilerim

Adsız dedi ki...

Yazık ... Böyle Genc ve yetenekli Oyuncular harcanıyor.. Sevda esenleri alt yapıda takip ettim. Bir çok maçını izledim. O zamnlar geleceğin yıldzları olarak görebiklceğimiz oyuncuların başındaydı. Ancak ne olduysa oldu a takıma çıktıktan sonra... Hiç bir şekilde hiç bir maçta şans verilmedi. kendini ispatlama şansı.. Harcıyoruz böyle sporcuları. bu sene içersinde Burhanıyedeki oyununu da çok taktr ettim.. Umarın Camiamız bu kızın da bu klübün içersnde yer aldığını hatrlar. Diyecek söz yok böyle kızların hakkı yeniyor..Sevdaya kendisini ıspatlayacak bi şans bile verlmedi..

Adsız dedi ki...

Ben Sevda Esenleri alt yapıdan beri takip etmekteyim. Alt yapımızda oynadığı zamanlarda Sevda geleceğin yıldızları arasında görülüyordu. Ancak A takıma çıktı ve a takımda Sevda'ya kendini ispatlayacak hiç bir şans verilmedi. Camiamız bu kızı deyim yerindeyse harcadı.. Alt yapıdaki göz doldurucu performansı yanı sıra, A takımda olduğu sürece kiralandığı diğer takımlarda da hep göz doldurucu bir basket oynadı. Takımlarını zirveye taşıdı. Ama galatasaray bayan basketbol takımında ona şans tanınmıyor. Ben bunu anlamış değilim. yetkililerin bir önce bu cevhere bii şans vermesi gerek. Bunun zamanı geldi..

Adsız dedi ki...

Sevda; Burhanıye'de de çok başarılı bi sezon geçirerek takımının 1 lige çıkmasında en buyuk pay sahibi olmuştur. Bu sezonda Bodrum belediyesiyle anlaşan Sevda'nın burda da çok başarılı bi sezon geçireceğine eminim. Yöneticilere ben de seslenmek istıyorum.. Bu kızı keşfedin artık.. Hiç alamdığı zamnı verin takımımızda. rn azından bi maçta 10 dakika .. Geri kazanmamız lazım .. Çok buyuk gelecek vaat edıyor. 2.ligde çıktıı her karşlaşmada sitili ve oyunuyla adeta parlıyor. Arkadaşlar sahip çıkalım bu kıza.. Unutulup gidilmesin . Gerçekten karakteriyle de çok ön plana çıkan bi kişi arkdaş çevresinde. Umarım artk yakarşlarmz dikakte alınr..