BIY AD

28 Aralık 2009 Pazartesi

Bahaneler


''Biz Samsun’da sadece taraftar nedeniyle kaybettik. Bizi havaalanında karşılayan çok büyük coşkulu bir Galatasaray taraftarı vardı ama sahada hiçbiri yoktu. Orada tribünlerde bizi seyirci olarak desteklemeleri gerekirdi. Oyuncularımız orda büyük bir beklenti içine girdiler çünkü taraftarlarımız orada bizimle beraber olacaklar diye.''

Demişti coach Zafer Kalaycıoğlu, ligin üçüncü haftasında Samsun deplasmanında alınan ilk mağlubiyetin ardından. Peki Mersin'de neden kaybedildi maç ? Taraftar da vardı salonda. Herşey tamamdı da eksik olan ve sezon başından beri ısrarla görmek istemediğiniz birşey eksikti yine. Ruhumuz yoktu.

7 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Samsun'da müthiş taraftar potansiyeli Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarlarını asla salona sokmaz, salonu yakarlar :) Zafer Kalaycıoğlu hiç taraftar gelmedi falan demesin.

samsun dedi ki...

BURAK EREN arkadaş doğru söylüyor....GS yi samsunda karşılayanlar ya üniversite öğrencileri veya aileleri memur ve çeşitli nedenlerle samsuna gelmiş olan çocuklardır..Gs, samsun maçından bir gün önce salonda idman yaptı ,salonda bazı gs li taraftarlar vardı onlarla konuştum samsundaki üniversite öğrencileri olduklarını söylediler,maça gelip gelmeyeceklerini sordum ,gelsek bile samsunluların arasında seyrederiz dediler..(belli etmeden),biliyorum ama niye diye sordum((( abi dedi :hem burası tıklım tıklım dolu başka takıma yer olmaz , alsalar bile nasıl çıkarız burdan enayi miyiz dediler..gülerek..çocuklar da haklı.. bu olay GS ,FB ve BJK için de aynıdır..Yani Zafer hoca sanki seyirci onları satmış gibi söz etmiş de ,bilmiyor her halde,,9 ocakta fener maçı var , seyredin ,salonda bir tane fener diye bağıracak birisi olmayacak ve olamaz, mersin şehrinin yapısı ile samsun'un ki aynı değil, geçen sene FB-MERSİN finalinde mersindeki maçta FB seyircisinin sesi mersinden çok çıkıyordu..(zaten,Fener, samsun'un mersini elemesini bu yüzden istemiyordu geçen sene)

Gala's dedi ki...

görende fenerde her maç doluyor sancak.

samsun dedi ki...

evet her fener maçında salon dolar

Adsız dedi ki...

fener maçında özellikle fener maçında salon tıklım tıklım dolar.
300 kişi falan ayakta izler maçı koltuklar haricinde. Muhteşem bir atmosfer vardır fener maçında. 9 ocakda dahad ateşli olacak bu atmosfer.
düşünün geçen seneki maç p.tesi günü mesai saatleri içindeydi. 9 ocakdaki maç c.tesi saat 5'de. 1.5 saat önceden dolacak eminim salon.

Gala's dedi ki...

Fenerbahçe taraftarı dolduruyor sanki demek istedim. samsunu bilmem.

Burak Eren dedi ki...

Samsun üç büyüklerle oynadığında YAşar Doğu full dolar ve Samsun'lular orayı cehenneme çevirir. Ben bile oturduğum yerde irkilirim SBK yı maçlarda desteklememe rağmen :D