BIY AD

30 Aralık 2009 Çarşamba

Mihriban Oğuz Ayrıldı Mı ?


Takım menajeri Mihriban Oğuz'un görevi bıraktığı yönünde dedikodular var, Mersin maçının bitiş anından itibaren. Kesin olan bir haber değil, sadece ortada dolaşan bir dedikodu şimdilik. Görevden ayrıldıysa eğer, umarım yalnız gitmemiştir.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

takıma renk katıyordu ayrılmasa daha iyi olur,ayrıca takımı o çalıştırmıyorki ayrılması için yenilgi tek başına sebep olmamalı..

Adsız dedi ki...

Ahmet Dedehayır gittikten sonra zaten şubede kalması süpriz oldu...Klasik bir söylem ama bence çok geçerli bir söylem özel hayatıyla,profesyonel hayatı birbirinden ayıramayan bir kişi zaten durmamalı şubede...Artık kimse kaprislerini çekmez bu şubede o da biliyor...Sevgili kontejanı bizim takımda kaç acaba bunu bilen varmı...Bir değişiklik yok demi...Anladınız siz anladınız...

Adsız dedi ki...

Galatasaray bayan basketbol takımının genel menajeri Müge Erdem ile yaptığımız telefon görüşmesinin ardından şube direktörümüz Mihriban Oğuz'un görevinin başında olduğunun ve şimdilik istifa gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Mersin maçı sonrasında "Takım için birşeyler yapmam lazım, sorumluluk benim" duygusu ile hareket eden fakat sonrasında ekip ile bir görüşme yapan Mihriban Oğuz'un istifası gibi bir durumun söz konusu olmadığı ve görevine devam ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Müge Hocamıza verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.

Mihriban Oğuz ve Müge Erdem ile birlikte sahada mücadele veren Aslanlarımızın sonuna kadar arkasındayız! Bu takım bizim, bu takım hepimizin!

Adsız dedi ki...

Koç zafer,oyun kurucu yiğit...Evet bu takım kesinlikle bizim...Neden herkes birileri bize kolaylık sağlıyor diye kendini onun avukatı ilan eder ve yanlışları görmezden gelir anlamak güç...FCN unutma Galatasaray her ismin üstündedir...