BIY AD

2 Aralık 2009 Çarşamba

Samsun Eurocup'dan Çekiliyor


Samsun'da kazan kaynamaya devam ediyor. Eurocup gruplarında geride kalan üç maçta alınan üç mağlubiyetin ardından ligde de kötü gidiş devam edince çareyi Avrupa'dan çekilmek olarak bulmuş yöneticiler. Deplasman masrafları, dar ve nispeten zayıf kadroyla hafta içi - hafta sonu maç yapmanın zorlukları derken hani çok da haksız değiller bu kararı almakta. Ama bunu önceden düşünmeleri gerecekti zira bunlar bir anda ortaya çıkan durumlar değil, en başından belliydi böyle olacağı. Blogun tozlu raflarında da bu konuda yazmıştık zamanında. Her ne kadar zamanında Mersin'in Avrupa kupalarına katılmamasını eleştirsem de, kulübün iç dinamiklerini hepimizden iyi bildikleri kesin saygı duymak gerekir demiştim. Böyle yarı yolda bırakılacağına hiç başlamamak daha hayırlı tabii ki.

Şimdilik önümüzdeki hafta Imperial takımıyla Güney Kıbrıs Rum Kesimin'de oynanacak olan karşılaşmaya gitmeme kararı almış yönetim maddi sorunları sebep göstererek.

Bakalım Samsun'da kaynayan kazan bu kararın ardından biraz olsun duracak mı. Yoksa başka kararlar da gelecek mi arkasından. Bekleyip görelim..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

çekilir tabi, kıt bütçeyle bir sürü masraf yap, maç kazansanda gelecek bir para yok,gazozzuna oyna dur..eurocup bence çok saçma bir organizasyon ,takımlara getirisi olmayan bir organizasyon ne işe yarar ki, eğer alınan galibiyete göre para verilse o zaman anlamlı olur ve herkes katılmak ister, bu statü çok yanlış...

Adsız dedi ki...

ne çekilmesi yaaaaa nereden cıkarıorsunuz bu haberi
bence haberi iii okumamaktan kaynaklanıyor

Burak Eren dedi ki...

Takım çekildi. İdmanlar kapandı. Son idmanda da Ceyhan maçına hazırlanıldı hatta. Avrupa defteri kapandı.

Sarp dedi ki...

Cantuğ Keskindemir Samsun'un yerel gazetelerinden Denge Gazetesi'ne açıklamalar yapmış.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=33676