BIY AD

2 Ekim 2010 Cumartesi

Üçte Üç

Yaklaşık 2 yıldır kadın basketbolu hakkında yazıp, çiziyoruz bu blog üzerinden. Çok büyük kitlelere hitap etmesek de bu işle ilgili çoğu kişinin dikkatini çekmeyi başarıp, güzel bir takipçi kitlesi oluşturduğumuzu düşünüyorum.

Yeni sezon başlamadan önce 3 büyüklerin yeni transferleri ve genç oyuncularına birçok kez değindik ama şimdi sazı ustaların eline bırakıp, sizlere onların görüşlerini ulaştırma gibi bir isteğimiz vardı. Dün görüştüğümüz üç isimden de konuyla ilgili olumlu geri dönüş almanın mutluluğu içindeyiz. Üç büyüklerin Avrupalı transferlerini Cem Akdağ yorumlayacak, ilk izlenimleri ile çok üst noktalarda olmadıklarını düşündüğüm Gintare Petronyte, Anna Vajda ve Iveta Salkauske ile ilgili uzman görüşünü Sayın Cem Akdağ'dan alacağız. Hemen hepimizin yakından tanıdığı WNBA starları ile ilgili ince detayları ve görüşleri de İsmail Şenol verecek bizlere. Şenol, bizler için Iziane Castro Marques, Diana Taurasi ve Sylvia Fowles'u yazdı. Transferlerin yanı sıra, alt yapıdan gelip hazırlık maçlarında başarılı işler yapan 3 küçük hanım da dikkat çektiler hazırlık sürecinde. Fenerbahçe'den Olcay Çakır, Beşiktaşlı Ayşe Cora ve özellikle Magic Cup'ta ilgimizi çeken Galatasaray MP oyuncusu İlayda Tokmak'ı Oğuz Yenihayat yorumlayacak. Bildiğiniz gibi altyapıbasket basket sitesi editörlerinden olan Oğuz Yenihayat, bu gençleri en çok izleyip, haklarında en çok fikir sahibi olan kişilerden biri.

Bizlere zaman ayıran 3 değerli isme de teşekkürlerimizi yolluyoruz. Hepimiz için keyifli bir üçleme olacağına eminim.

Not: İsmail Şenol'un yazısı şu anda elimizde, akşam üstü yayında olacak WNBA yıldızlarının değerlendirmesi. Oğuz Yenihayat'ın da genç oyuncuları değerlendirdiği yazı bir aksilik olmazsa pazartesi günü yayında olacak. Şehir dışında bulunan hocamızın yazısı da kısa bir süre içinde blogda olur diye ümit ediyorum.

Hiç yorum yok: