BIY AD

8 Mart 2011 Salı

Dünya Karması Galip, MVP Fowles

Avrupa Karması:88 - Dünya Karması:116
Açıkça söylemek gerekirse TKBL All Star'ından daha geride kalan bir organizasyon oldu eğlence açısından ama sonu güzel geldi yine Sylvia Fowles sayesinde. Dünya Karması daha ilk çeyrekte yakaladığı farkla, güle oynaya maçı götürdü. Euroleague All Star tarihinde 2. galibiyetini alırken Dünya Karması, en farklı skor da bu maçta geldi. Savunmaya, faul düdüğüne ve steps kararına hasret kaldığımız bir maç oldu. All Star'da bunların minimumda tutulması doğal bir alışkanlık ama hiç olmaması da gerçekten yetenekli oyuncuların farkını siliyor ve zevksiz bir hale getiriyor maçı, en azından benim gözümde. Tina Charles da dahil sahadaki oyuncuların çoğu üçlük yarışmasında gibi davranınca, beklenti altında bir organizasyon oldu. Gerek ilk beş, gerekse de bench oyuncuları arasındaki Dünya Yıldızları lehine var olan yüksek fark, sonuca da yansıdı maç sonunda.

Angel McCoughtry, Seimone Augustus ve tabii ki Sylvia Fowles sahada farklı olan oyunculardı. İzleyenleri de eğlendirdiler yaptıkları güzel hareketlerle. Bu üç Amerikalı'ya Alba Torrens'i de ekleyebiliriz. Maçın MVP'si, bir smaç yapan, bir tane de kaçıran ve son toptaki dansıyla oyunun da eğlencenin de en iyisi bende diyen Sylvia Fowles oldu. Maçın en skorer oyuncuları 16'şar sayıyla Sylvia Fowles ve Angel McCoughtry olurken, oynayıp da skor üretemeyen iki oyuncu Avrupa'dan Celine Dumerc ve Elina Babkina oldu. Celine'nin de öyle bir niyeti yoktu zaten, sadece bir şut deneyip, oyunun geri kalanında 8 asist ile takım arkadaşlarını besledi. 

Hana Horakova: 17 dakika, 2 sayı-4 ribaund-1 asist-2 top kaybı
Angel McCoughtry: 17 dakika, 16 sayı-9 ribaund-4 asist-2 top çalma-1 blok-3 top kaybı
Seimone Augustus: 17 dakika, 14 sayı-2 ribaund-6 asist-3 top çalma-1 top kaybı
MVP Sylvia Fowles: 21 dakika, 16 sayı-3 ribaund-1 asist-1 top çalma


Resimlerle:
Hana Horakova, Yılın Oyuncusu ödülünü alırken.

Devre arasında yapılan 3'lük yarışmasının galibi Katerina Elhotova ve ödülü.

Yelena Leuchanka, Tina Charles'a karşı.

Sylvia Fowles, MVP ödülünü alırken.

İlginç forma ve özellikle şort dizaynına dikkat. 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

allstar hafta sonlarında yapılan gösterilerden nefret ediyorum(buna son yıllarda yapılan nba allstarları da dahil).takım savunmasını bırak bireysel savunmanın da hiç olmaması,isteyen herkesin istediğini denemesi,smaca giden kişiyi boş bırakmalar,smaç yarışmalarında kim daha fazla seviliyorsa onun şampiyon olma ihtimalinin fazla olması(nate robinson'un 3 kere smaç şampiyonu olması sevilmesinden değil ama özellikle sonuncusunu haketmediği kesin),mvpnin kazanan takımdan seçilmesi gerçekten hoş değil.2002 yılındaki t-mac'ın şu smacını (http://www.youtube.com/watch?v=Dp8bV1lRZmk&feature=related)hala hatırlarım.o zamanlar sahada savunma da vardı.o yüzden o smaç özeldi.şimdi bu smacı yapıyorlar ama beyefendiyi kimse ellemiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Dp8bV1lRZmk&feature=related