BIY AD

16 Kasım 2009 Pazartesi

Galatasaray: 88 - Kocaeli BŞB Kağıtspor:61 | | Kolay Galibiyet


Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker maçının olaylı geçmesi, uzaması, maç sonu falan derken Kocaeli maçını unuttuk neredeyse. İlk yarıda 19 farkı yakaladığımız karşılaşmadan 88-61'lik skorla galip ayrıldı Sarayın Sultanları. Rahat bir galibiyet olmasını bekliyorduk zaten, idman temposunda bir maç oldu. İlk defa Abdi İpekçi'nin dolu olması neticesinde de güzel bir karşılaşma oldu diyebiliriz bizim açımızdan. Haftaiçinin ardından tüm takım şans buldu, aslar biraz olsun dinlenerek geçirdiler haftasonunu. 27 sayılık galibiyetin ardından da yazılacak bir maç yazısı anlamsız olur diye hiç girmiyorum o kısıma.

Bu sezon başından bu yana eski performansına geri dönüş sinyalleri veren Yasemin Horasan'ın 16 sayı 12 ribaund 4 asistlik performansı bence en önemli istatistik bu maçın ardından. Her ne kadar rakip çok zayıf olsa da. Bahar Çağlar'ın oynadığı sürede 10 sayı 4 ribaund 2 asistlik efektif performansı da birilerinin dikkatini çeksin artık. Ivana Vecerova'nın 3 sayı 3 ribaundluk katkısı da gayet hoş.

Ligde önemli maçlarımızdan birini haftaya Beşiktaş Cola Turka ile oynayacağız, öncesinde ise Rusya deplasmanı var. Zor bir hafta bekliyor bizi.

Hiç yorum yok: