BIY AD

31 Ekim 2010 Pazar

Mersin BŞB:69 - Galatasaray:76

Canlı yayını olmayan bu maçı canlı istatistik üzerinden takip edebildik. Galatasaray'ın galibiyetine rağmen sonuçtan mutlu olduğumuzu söyleyemiyoruz. İki farklı devre gördük birinde 42 sayı yedik, ötekinde 24 sayı atabildik. Mersin'in genç oyuncusu Chanel Mokango kariyer maçlarından birini oynadı, hem de Fowles'a karşı. Takım halinde 22 top kaybı yaptık, 18 hücum ribauntına izin verdik. Bir türlü vurup geçemedik rakibi, hep oyuna davet ettik. Ligin ilk iki maçından da galibiyetle ayrılıyoruz ama bunu hiç hazır değilken yapıyoruz. Hafta içinde gideceğimiz Moskova deplasmanında, büyük bir fırsatımız var. İsmi çok büyük rakibimizi tek ayak üzerinde yakaladık ama ne yazık ki biz de tam manasıyla hazır değiliz. 


Maçı izleyemediğimiz için net bir şey diyemiyoruz ama kağıt üzerinde gördüğümüz, galibiyetten sonra, en mutluluk verici veri Gülşah'ın 2/2 ikilik, 2/3 üçlük isabetiyle 10 sayı üretmesi. Özellikle ilk yarıda öne geçerken Gülşah'ın sayıları çok önemli rol oynamıştı bu maçta.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Tuğçe İnöntepe 8 (6 ribaund-4 asist), Merve Aydın, Chanel Mokango 19 (7 ribaund-1 asist), Korel Engin 4 (4 ribaund), Gülnur Sandallıoğlu (1 ribaund), Constance Jinks 14 (4 ribaund-1 asist), Lanay Larkins 4 (3 ribaund-4 asist), Tuğba Talaşlıoğlu 20 (5 ribaund), Tuğçe Murat (1 ribaud-1 asist). 

GALATASARAY MEDICAL PARK: Tuğba Palazoğlu 7 (3 ribaund-4 asist), Yasemen Saylar, Ceyda Kozluca, Bahar Çağlar 2 (1 ribaund-1 asist), Işıl Alben 3 (2 ribaund-4 asist), Gülşah Gümüşay 10 (3 ribaund-2 asist), Gintare Petronyte 7 (9 ribaund), Nihan Anaz (3 asist), Monique Currie 9 (5 ribaund-2 asist), Melisa Can 14 (5 ribaund-2 asist), Seimone Augustus 14 (5 ribaund-1 asist), Sylvia Fowless 10 (5 ribaund-2 asist)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mersin maçını izleyemedik tv den.acaba mersine gidip oradan yayın yapmak çokmu zor merak ettim en azından gs tv yayınlamalıydı.kendi sahamızdaki maçları yayınlıyor ama deplasman maçlarını da yayınlamalı.ayrıca melek bilge'nin ismini göremiyoruz bayan basketbolunun gelecekteki pivotu olmaya aday bir basketbolcuydu.Melisa Can'dan daha kıymetli olması lazım ceyhun hocanın gözünde ama şimdiye kadar hiç şans vermedi sakatlığıda yok zannediyorum.önümüzdeki maçlarda melek içinde şans istiyoruz ceyhun hocadan