BIY AD

12 Kasım 2009 Perşembe

Chevakata: 62 - Beşiktaş Cola Turka: 80

Chevakata takımının grip nedeniyle epey eksik olduğunu ve maçı erteleyelim talebinde bulunduğunu dün öğrenmiştik. Fakat Rusya'ya kadar gitmiş iken siyah beyazlılar, oynamadan dönmek istememişler doğal olarak. Normal bir deplasman değil çünkü Rusya deplasmanı, uzun süren uçak yolculuğunun yanı sıra bir de karayolu ile maçın yapılacağı şehre geçiliyor genellikle. Bu grip haberi sonrası Beşiktaş Cola Turka galibiyeti daha da belirginleşmişti kafamda, beklediğim gibi de oldu. 80-62'lik skor ile farklı kazandı Beşiktaş Cola Turka ve galibiyet ile başladı gruplara. Fakat rakip takımın sadece beş kişi ile sahaya çıkması ve bu beş oyuncunun hiç çıkmadan oynaması, faul problemi yaşamamaları ki burada hakemlerin de katkısı olmuştur bir şekilde, uzun zaman bu maçı unutmamamızı sağlayacaktır sanırım. Böyle bir tabloyu bir daha görür müyüz, hiç zannetmiyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

aman domuz gribini türkiyeye getirmeyinde,,,zaten bjk nın farklı yendiğini görünce rus takımını şaşırmıştım...

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

5 oyuncunun 40 dakikada toplam 7 faul yapmış olması biraz extrem bir durum ama pek fazla da takılmamak gerekli bu konulara. Shavonte ve Sales yine kalitelerini konuşturdular bu karşılaşmada, rakip 5 kişi oynadı da Beşiktaş adına da durum pek farklı değildi yani..

Adsız domuz gribini getirmeyin demişte; hem rakip oyuncular zaten domuz gribi değil, hem olsalar bile salonda veya Beşiktaş'ın kaldığı otelde işleri ne, hemde bu söylenen illet zaten Türkiye'de yokmu ki ilk kez gelebilirmiş gibi panik yaptın diyorum kendisine :)