BIY AD

20 Kasım 2009 Cuma

Samsun Basketbol: 65 - KV Imperial AEL: 68 | | Cantuğ Keskindemir'in İtirafı


Eurocup'daki bir diğer temsilcimiz Samsun Basketbol ise evinde oynadığı Imperial maçını 68-65 kaybetti. İlk maçtan sonra yazdığım gibi Samsun takımının evinde bu gruptaki tüm takımları zorlayacağını ve kazanacağınıdüşünüyordum ama dün ne yazık ki son topta vermişler maçı. Tüm maçı geride takip etmelerine rağmen, gereken yerde dördüncü çeyrekte bir ivme yakalanmış fakat sonu getirilememiş ne yazık ki. 5-14 isabet yüzdesi ile 20 sayı üreten Gülşah Akkaya'nın son hücumda yaptığı top kaybı da kötü olmuş onun adına.

Maçtan daha önemli olan ise Cantuğ Keskindemir'in maç sonu açıklamaları. '' Evimizde kazanmamız gereken bir maçtı, kaybettiğimiz için üzgünüz. Bazı oyuncularım kendi gerçek standartlarını sahaya yansıtamadılar. Öte yandan diğer bazı oyuncularım ise Avrupa'da oynayacak standartlarda değiller ve hatta Türkiye ligi için bile yeterli değiller. '' demiş coach. İç sahada üstüste gelen iki yenilgi Samsun'u biraz karıştırdı gibi sanki.

5 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Yalnız bir alkış Samsun taraftarına. Eskiden yaptıkları kavgalarla, olaylarla bildiğimiz taraftarlar bu maçta yenilmelerine rağmen rakibi alkışlarla uğurladılar. Samsun'a da bu yakışırdı diyorum.

samsunlu dedi ki...

cantuğ hoca gerçeği söylemiş, içeride oynadığımız iki maçıda lybov ve vera'nın mevkilerinde beceriksiz ve eksik oynaması yüzünden kaybettik, kathrina ,quinna ve gülşah'ı çabaları yetersiz kaldı, onları dinlendirme ve destek olma noktasında diğer oyuncular zayıf kalınca mağlubiyet geldi, fakat şunu da söyleyeyim oyunun başa baş veya önde olduğumuz ilk bölümlerde rakip takımın amerikalısı üç sayı çigisinin oldukça gerisinden 2 tane isabet kaydetti, yapacak bir şey yoktu, iki amerikalısı ve bir uzunları çok iş yaptılar oyunun diğer bölümlerinde de...kısacası şunu söyleyeyim fazlaya gerek yok galatasaraydaki sofia young bizde olsa(veya o ayarda bir oyuncu)evimizdeki kaybettiğimiz maçları 5-10 farkla alırdık, ve evimizde maç da kaybetmezdik...sıkıntımız sadece bir oyuncu ve bir pozisyonda, ama o pozisyon bize maçları kıl payı kaybettiriyor...basketboldan anlayan ne demek istediğimi anlar...

Burak Eren dedi ki...

Fırat Bozkurt ve Cantuğ Keskindemir'de kavga etmiş ve Fırat Hoca maçı yarıda bırakıp gitmiş. Fırat Bozkurt SBK nın başarısında bir numaralu anahtardır. Gittiği ana SBK ya selametler dilerim.

Burak Eren dedi ki...

Fırat Bozkurt ve Cantuğ Keskindemir'de kavga etmiş ve Fırat Hoca maçı yarıda bırakıp gitmiş. Fırat Bozkurt SBK nın başarısında bir numaralu anahtardır. Gittiği ana SBK ya selametler dilerim.

Adsız dedi ki...

Sophia Young'a gerek yok ki. biz buna açık yüreklilikle şöyle diyelim isterseniz: Geçen seneki takım bu sene de olsaydı güle oynaya bu gruptan çıkardık. Geçen seneki lig ikincisi kadroyu bir şekilde kaybeden (kaybettiren) zihniyet sanki bu sene de takımın beyni olan Fırat hocayı kaybetmek üzere. Umarım gitmez.