BIY AD

23 Kasım 2009 Pazartesi

Samsun Basketbol'da Grip Şüphesi


Bugün öğlen oynanması gereken Çankaya Üniversitesi - Samsun Basketbol maçına gitmek niyetindeydim aslında ama 16.30'daki vizem engel oldu buna. Çankaya geçen hafta deplasmanda kazandı, Samsun Basketbol bir yandan lig bir yandan Avrupa derken ritim bulamadı bir türlü, güzel mücadele olacaktı kaçırdım diye de hayıflandım durdum bütün gün. Eve gelince sitelere baktım, hiçbiryerde skor yok. Federasyonun resmi sitesini açtım, orada da skor yok, şu saate kadar maçın akıbeti hakkında da bir bilgiye ulaşamadım ne yazık ki.

Az önce öğrendim ki, Samsun takımında yedi oyuncuda domuz gribi şüphesi varmış. Ve bu nedenle Ankara'ya gelmemiş Samsun takımı. Maç ileri bir tarihe ertelenecek federasyon tarafından ama maçın oynanmadığına dair tek bir yazı bile olmayınca resmi sitede üzülüyor insan tabii. Bu kadar zor mu yani başkentte oynanması gereken bir maçın neden oynanamadığını yazmak. Kendi imkanlarımız ile öğrenmeye çalışıyoruz ne olup bittiğini.

Domuz gribi şüphesiyle 7 oyuncusundan mahrum kalan Samsun takımının Perşembe günü Samsun'da oynayacağı Municipial Targoviste maçının da oynanmama durumu olabilirmiş, rapor verecekmiş hastalıkla alakalı olarak Samsun takımı. Eğer Beşiktaş Cola Turka'ya yapıldığı gibi son anda emrivaki şekli olmazsa rakibin de anlayışlı davranacağını düşünüyorum.

1 yorum:

samsunlu dedi ki...

grip olan ayuncularda tetkik sonuçlarına göre H1N1(domuz gribi)ne rastlanmadı, bu gün tam kadro çalışacaklar..