BIY AD

10 Kasım 2009 Salı

Samsun Maçından Fotoğraflar


Herkesin övdüğü o güzel basketbol ortamından birkaç foto bulabildim sadece. Elinde başka fotoğraflar olup da paylaşmak isteyen olursa eğer mail adresimiz sol alt köşede.

Haklı galibiyet sonrası resmi siteye atılan 'Bir Mahsun Mor Menekşe Ağlıyor Mu Ne?' başlığı ise pek bir alakasız durmuş. Kara kaplıya yazdık bakalım.

edit: An itibariyle başlık değişmiş..23.02

7 yorum:

mischa dedi ki...

Bu herifler geçen sene de bize karşı pek nazik değillerdi. Ayhan Şahenk'teki maç sonu kavgasını da kendilerine göre uyarlayıp ortalığı ayağa kaldırmaya, bizi suçlamaya çalışmışlardı. Sizi anlıyorum burada dostça bir kimlik taşımak istiyorsunuz ama böyle bir takımın bizi yenip de sevinirken çekildiği fotoğrafları siteye koymanıza pek gerek yoktu bence. Bu benim fikrim, paylaşmak istedim. Selamlar...

dejavu dedi ki...

Bu fotoğrafları koydum diye Aras'dan laf yiyeceğim büyük ihtimalle, onu bilerek koydum zaten. :)

Ama iki yıldır maç kaybettiğimiz bir ortamın nasıl olduğunu merak ediyordum ben, benim gibi merak edenler de vardır diye ekledim.

Adsız dedi ki...

samsundan yazıyorum,,şunu bilmenizi isterimki gs samsunda fb den daha çok sevilir, bunlar sadece sporun içinde olan ve sporu güzelleştirip renk katan hadiselerdir, boş salonlarda oynamanın zevkli ve heycanlı yanı yoktur,,seyircimiz her maçta olduğu gibi takımımızı desteklemiştir, gelen takımlar büyük takım olunca tabiki seyirci sayısı da artıyor..böyle anadolu kulüplerinin olması lige renk katıyor, duruma birazda bu açıdan bakalım..eurocup ı almış bir takım olarak gs her zaman taktir ettiğimiz bir takımdır, içerde her sene şampiyon olmak marifet değil, bu açıdan gs yi futbolda ve basketbolda taktir ediyoruz...D spor samsun-gs maçını önce canlı yayınlayacağını açıkladı sonra yayınlamadı,böyle bir maçı yayınlamayıpta hangisini yayınlayacaklar anlamıyorum,, FB'yide burada çok terleteceğimizi düşünüyorum, onlar için de bu deplasman zor geçecek,,ama inşallah feneri önce siz yenersiniz sonra bize yollarsınız((( bekleyeceğiz,,,sayın dejavu! size geçen seneki samsun -fb maçından kısa bir salon atmosferi videosu: youtube ye girin:http://www.youtube.com/watch?v=q-1pyIzzQ1g

Sarp dedi ki...

Bir Samsunlu olarak, üç sene öncesine kadar çok maç izledim orada. Samsunspor erkek takımı iddiasız olduğu dönemlerde bile genelde iddialı takımalrı eli boş gönderirdi. Salonu da çok severim, maç izlemesi çok keyiflidir. Keşke, bizim de tribünlerin bu kadar yakın olduğu bir salonumuz olsa.

Geçen yıl da tatillerde eve gittiğimde 3-4 maça denk geldim. Bence, 5-6 yıl önceki seyirci şu andakinden de etkiliydi. Daha fazla basketbol seyircisi vardı, futbol seyircisi azdı ve pota arkasındaydı. Sanırım bizim jenerasyonun basketbola ilgisi daha fazlaydı.

Yine de, salonun genelinde küfreden, ayakta duran uyarılıyor hala. Güzel bir ortam var ve seyirci çok etkili oluyor.

Adsız dedi ki...

bu adsız yazıp da Gs nin Samsunda Fenerden çok sevildiğini söyleyen arkadaşı tanıyorum...Yalancıdır ve bebenin tekidir...

Adsız dedi ki...

buraya yazmak istemezdim ama mecbur kaldım , beni tanıdığını söyleyen bu çocuğa kısa bir cevap vermek isterim,tanıyorsan ismimi açıkla, ki zannetmiyorum tanıdığını ,aklın sıra insanların kafasında soru işareti oluşturmak istemişsin,, ayrıca bebe dediğin şahıs 39 yaşındadır unutma..kullandığın usluba bakılırsa sen daha çocuk denebilecek yaşlardasın ,ayrıca tahsilin de biraz zayıf..ben doğma büyüme samsunluyum bu şehrin nabzını da iyi tutarım..gocunduğuna göre samsunda yaşayan küçük bir fb li olmalısın kimbilir samsuna da nereden gelip yerleşmişsindir.(eğer samsundaysan)... neyse kısa keselim burası bu tür polimiklerin yeri değildir..maçlarla ilgili görüş ve yorumları yazalım lütfen..

Adsız dedi ki...

Senle uğraşmayacak kadar tahislim var merak etme...Yaş konusuna gelincede bence çok önemli değil ki 30 yaşım...Bebe derken ne anlamda söylediğimi anlamışsındır...Samsun Gs maçı olucak Samsunda yaşayan bir Gsli gidecek Samsunu tutacak tam komedi...Neyse bence bu Samsunda Feneri-Gsyi sevmezler lafları bayat laflar...Herkes Gsli mi hayatta yada Fb limi burada millete şirinlik yaparak piyasaya çıkarsınız...Madem iddaalısınız sana ne yada buradakilere ne Samsunda kimin sevildiği...Yalakacılık başka birşey değil...o Zaman Gs baskete de yaz bari...