BIY AD

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Büyük Shock

Sabaha karşı WNBA'de 5 maç oynandı, 4 tanesi birbirine yakın güçteki takımların mücadelesi iken ununu elemiş eleğini asmış Tulsa Shock ile rekor hedefi olan ligin açık ara en formda takımı Seattle Storm arasındaki maç gecenin en sürprize kapalı maçı olarak gözüküyordu.

Dün yazdığımız WNBA Raporu'nda Tulsa'nın karşısına yapacak bir şey bulamamış, hatta maç öncesi twitter'daki Swin Cash(Seattle)&Ivory Latta(Tulsa) ikilisinin bu maç için yemeğine iddiaya girmeleriyle dalga geçmiştik. Koca bir tokat geldi Tulsa'dan, ligin en az galibiyet alan ekibi Tulsa evinde oynadığı maçı 84-75 kazanarak Seattle'a üst üste ikinci mağlubiyetini yaşattı. Seattle rahat olduğu için bu mağlubiyet normal şartlarda çok önem taşımazdı ama 12 yıllık "normal sezonun en iyi galibiyet yüzdesi" rekorunun kırılması gibi bir ihtimal sonlandığı için ayrıca değinmek gerekti. Houston Comets'in 27-3 (.900) rekoru en az bir sezon daha en tepede durmaya devam edecek.

Gecenin diğer maçlarında; Minnesota uzatmaya giden maçta Connecticut'ı 111-103 yendi. Seimone Augustus 21 sayı-6 asistle bitirdi 45 dakikayı. Washington'un, Atlanta'yı deplasmanda 78-86 mağlup ettiği maçta, Monique Currie 8 sayı yolladı rakip potaya. Phoenix'in de, San Antonio'yu 103-92 mağlup edip, sıralamadaki yerini sağlamlaştırdığı maçta, Diana Taurasi 21 sayı - 10 asist, Penny Taylor da 15 sayıyla oynadı. Gecenin ilk oynanan maçında da New York, Indiana deplasmanından 72-82 ile çıkıp, doğu konferansını iyice karıştırmıştı.

Hiç yorum yok: