BIY AD

14 Ağustos 2010 Cumartesi

Maç Günü || Karadağ - Türkiye

Potanın Perileri bu akşam TSİ 19:30'da gruptaki 4. maçına çıkıyor. Deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak ekibimizde, Bahar Çağlar'ın sakatlığı sürüyor. Deplasman maçlarının yayınını ülkemizden herhangi bir kanal almadığı için, canlı skordan takip edebiliyoruz maçı.

Rakibimiz Karadağ da bizim gibi, oynadığı üç maçı da kazandı, liderlik maçı oynayacağız yani bu akşam. Şu ana kadar oynadığımız rakiplere göre, daha tecrübeli ve güçlü bir rakiple oynuyoruz bu sefer. Takımın sayı ve ribaund liderleri aynı isimler; Iva Perovanovic (19.3 sayı-9.3 rib.) ve Jelena Dubljevic (18 sayı-8 rib.). Takımın asist lideri ise; 4 asist ortalamasıyla Jelena Skerovic. Skerovic bu sene Sika Brno formasıyla Caferağa'da Fenerbahçe'ye rakip olmuştu, etkili bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Bizim de sıkıntı yaşadığımız bir bölge olduğu için, takımın uzunları Perovanovic, Dubljevic ve Bjelica, Skerovic tarafından beslenmenin de avantajıyla en dikkat edilmesi gereken isimler.

Esmeral'in sazı eline alıp, bombardımana başlayacağı ana kadar Melek ile Tuğçe'nin etkili oyununa ihtiyacımız var. Nevriye'den de -en kötü- standart oyununu bekliyoruz tabii ki. Şu ana kadar oynadığımız maçların en zoru olacak kesinlikle. Deplasmanda bu maçı kazanırsak, işi garantileriz büyük bir oranla.

Durumumuzu görmek ve liderlik adına en önemli maçımızda başarılar diliyoruz millilere. Kazanıp da dönün diyemiyoruz, bu maçta sonra direk Bulgaristan'a geçiyor kızlar. Onun için; iki maçı da kazanıp gelin diyelim peşinen.

Hiç yorum yok: