BIY AD

8 Ağustos 2010 Pazar

Gülen Seimone Oldu

WNBA'de cumartesi gecesinin ilk maçında Chicago Sky, Minnesota Lynx'i ağırladı. Lynx ilk yarısını 16 sayı geride kapattığı maçı, uzatma sonucunda 82-87 kazandı. Galibiyete daha çok ihtiyacı olan taraf da Seimone'un takımıydı zaten.

Seimone Augustus başarılı bir oyun sergiledi, 27 sayı-4 ribaund-4 asist-2 top çalma ile maçı tamamlarken, kırılma anlarında onun sahneye aldığını söylemeye gerek yok sanırım. Şutlarında %50'lik başarı oranı vardı Seimone'un, 10/20 ikilik, 2/4 üçlük, 1/2 serbest atış ile oynadı. 16 sayıdan geri dönüşün ardından, takım arkadaşları Seimone'a pas vermeyi unutunca üst üste birkaç hücumda, o da arkadaşlarına biraz sinirlendi. Bu dönemin kendi adına da iyi geçtiğini söyleyemeyiz, top paylaşımı yapmaya başlayınca Lynx, uzatmalarda maçı Chicago'dan kaçırmayı bildi.

Sylvia Fowles da maçı 14 sayı-11 ribaund-5 blok-1 asistle tamamladı. Lynx uzunları, Sylvia'yı iyi savundu bu maçta, o da hücumdaki vasat performansının ardından terlikle dövdü Lynx oyuncularını kendi potasının altında. Bir şekilde takımına katkı yapmasını biliyor yani.

Önümüzdeki Avrupa sezonunda Galatasaray forması giyecek iki oyuncunun mücadelesinden çıkardığımız notlar bunlardı. Gönlümüz playoff'a daha yakın olan Seimonelu Lynx'leydi, sağolsun yine kara çıkartmadı yüzümüzü, maçı kazandırdı Seimone.

Hiç yorum yok: