BIY AD

29 Ağustos 2010 Pazar

Maç Günü || Liderlik İçin

Milli takım son maçına, Karadağ karşısında liderlik için çıkıyor. Her iki takım da oynadıkları 7 maçta, 6 galibiyet aldılar. Hatırlayacağınız üzere, milli takım tek mağlubiyetini Karadağ deplasmanında almıştı. Hem Karadağ Hem de ekibimiz Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi garantilediği için, maçın prestij, liderlik ve rövanş önemi taşıdığını belirtelim.

İlk maç öncesi Karadağ için hazırlanan yazımızı buradan, 70-52 biten maç sonrası yazımızı da buradan okuyabilirsiniz. Bahar'ın geri dönmesi, Bulgaristan ve Karadağ deplasmanlarındaki harika geri dönüşlerin arasındaki bir de farklı biten Finlandiya maçının moraliyle Türkiye'de keyiflerin yerinde olduğunu söyleyebiliriz. Bu süreçte Bulgaristan'ın, Karadağ'ı yenmesiyle de liderlik yolumuz açıldı. Bir farklı galibiyet bile bizi lider yapacak.

Bugün oynanacak Türkiye-Rusya(21:00), Karabük-Beşiktaş(20:00), Fenerbahçe-Manisaspor(20:00) ve Eskişehirspor-Galatasaray(22:00) maçları dolayısı ile ilginin başka yerlerde olacağı aşikar. Perilerin son maçında, liderlik için bir kez daha yanlarında olmalarını bekliyoruz Konya'dan. Türkiye-Karadağ maçının saat 17:30'da olacağını ve saydığımız maçların hiç biriyle çakışmadığını hatırlatalım. FB Tv canlı olarak yayınlıyor maçı.

Hiç yorum yok: