BIY AD

17 Ağustos 2010 Salı

Maç Günü || Bulgaristan - Türkiye

Avrupa Şampiyonası Eleme Grupları'nda 5. maçına çıkacak olan Milliler'in bugünkü rakibi Bulgaristan. Saat 18:00'de deplasmanda karşılaşacağız Bulgaristan'la.

Grubun ilk maçını Konya'da Bulgaristan'a karşı oynamıştık ve hatırlayacağınız üzere 76-67 kazanmıştı Milli Takım. O günden sonra 3 maça daha çıkan Bulgarlar, Karadağ deplasmanından 68-66 mağlup ayrılırken, evinde oynadığı iki maçta Finlandiya ve Macaristan'a karşı galibiyetler aldı. Türkiye'nin arkasında, 3. sırada bulunuyorlar grupta. Özellikle rakibimiz için çok önemli bir maç ilk ikiye girmek adına. Bulgaristan'ın en önemli oyuncusu Galatasaray'ın yeni transferi Doneeka Hodges. 21.3 sayı ortalaması ile Eleme Grupları'nın en skorer oyuncusu olan Hodges, 3.8 asist ortalaması ile de Bulgaristan için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

Takımımızda Bahar Çağlar'ın sakatlığı sürerken, Karadağ maçında forma giyemeyen Birsel'in büyük ihtimalle oynaması bekleniyor. Karadağ'da alınan mağlubiyet normal karşılanabilir ama bir ikincisini istemiyoruz artık. Kazanma günlerimiz devam etsin Bulgaristan'da.

Hiç yorum yok: