BIY AD

11 Ağustos 2010 Çarşamba

Win - Win - Win

WNBA'de heyecan sabaha karşı oynanan 5 maçla devam etti. Galatasaray'ın yabancıları Fowles, Augustus ve Currie başarılı performanslar sergileyip, takımlarının galibiyetlerinde büyük pay sahibi oldular.

Washington-Connecticut maçı, playoff için çok önemliydi. Ev sahibi Washington, maçı 84-74 kazanarak yerini sağlama aldı. Monique Currie, 17 sayı - 4 ribaund - 3 asist ile oynayıp, maçın ve takımının en skorer ikinci ismi oldu. Tina Charles da 15 sayı-15 ribaund ile double-double'ını yaptı yine.

Fowles ile Taylor-Taurasi'yi karşı karşıya getiren maçta Chicago Sky, Phoenix Mercury'i 91-82 ile geçti. Fowles, 24 sayı - 14 ribaund - 2 asist istatistikleri ile maçın en verimli oyuncusu olurken, Epiphanny Prince 16 sayı ile maçın kazanılmasına yardım etti. Phoenix'te 28 sayı atan Taurasi maçın en skoreri oldu. Penny Taylor da maçı 16 sayı - 7 ribaund - 7 asist ile bitirdi. Maçın bitimine 03:07 kala üst üste aldığı iki teknik faul ile Fowles ve son çeyreğin başlarında aldığı teknik faulden sonra maçın bitimine 29 saniye kala Bass ile karşılıklı teknik faul çalınan Taurasi oyundan atıldılar. Maçı izlemediğim için, niye "dellendiler" bilmiyorum ama araştırmalara başlayalım.

Seimone Augustus Lynx formasıyla, San Antonio karşısına çıktı. Sophia Young'ın takımı San Antonio'yu deplasmanda yenen Minnesota Lynx, Batı Konferansı'nda üçüncülüğe yükseldi. Augustus, 20 sayı - 8 ribaund - 1 asist ile maçı getiren isim oldu Lynx'e. Sophia Young da 19 sayıyla, Seimone'un ardından maçın en skorer ikinci ismi oldu.

Sarayın Amerikalı Sultanları, başarılı performanslar ile takımlarına maç kazandırdılar. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bir arada oynayacakları günü ise iple çekiyoruz.

Hiç yorum yok: