BIY AD

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Sen Neymişsin Mübarek

NTVSpor ekibinin, Ahmet Dedehayır'la yaptığı röportaj son iki günün en çok ilgi çeken konularından biri. Kendisi hakkında görüşlerimizi bilirsiniz, tıpkı Zafer Kalaycıoğlu ve transferleri gibi eleştirmekten bıktığımız isimlerdendir kendisi. O yüzden ben daha bir şey eklemiyorum, kısa kısa alıntılarla Dedehayır ne demiş bakalım:

"Biz kulüp yöneticiliğinde para almıyoruz. Hatta ben para bile verdim."

"Ben şubenin başında ben olsaydım bu olay olmazdı. Çünkü şubeyle yakından ilgilenirdim." (Cemal Nalga olayı hakkında)

"Şuan kulüpte profesönel yöneticilik yapan biri, Murat Özyer'in 3. senesinde beni baltalamaya çalıştı. Çünkü o yılın başında Erman Kunter ile anlaşmıştım."

"Cem Akdağ ile hiçbir sorunum olmadı. Bence Cem Akdağ baskıyı kaldıramadı. Cem hocayı çok severim ama ayrılması hayırlı oldu, sonrasında Avrupa şampiyonu olduk."

"Sophia Young'ı transfer etmemişiz, çok şaşırdım. Türk yapılması gereken bir oyuncuydu ve ben olsaydım yapardım."

"Geçen sene takip ettim ve kadın takımının Türkiye Kupasını kazanmasına çok sevindim. O kupa benim kupamdır bunu da açık açık söylüyorum. "

"...şuan erkek takımının başına gelen Oktay Mahmuti ile daha önce 2 kere görüşmüştüm ama demek ki bazı şeyleri benim yapmam istenmiyormuş."

"Bizim sponsorumuz yokken Avrupa şampiyonu olduk, birçok kupa kazandık."

"Ben bu tavırları yapmaya Botaş deplasmanında yaklaşık 30 sayı fark ile yenildiğimiz maç sonrası karar verdim. O maç sonrası takımla birlikte bir restauranta gittik. Ben üzüntüden hiçbir şey yiyemedim. Ama oyuncular gülüp eğleniyordu. İçimden şunu dedim: "Burası sirk takımına dönmüş." Ne olursa olsun mağlubiyet çok kötü bir alışkanlık. Sonuçta önce bunu kırmak gerekiyordu."
Ortalama uzunluktaki bu röportajda 34 kere "ben" veya "benim" kelimesi geçiyor. Dediklerine ve ben merkezli sözlerine çok yorum yapılır da baştan dedik; YORUM YOK!

Tamamını okumak isteyenlere, röportaj burada.

1 yorum:

pinarfiliz dedi ki...

bu röportajtan sonra iyi bırakıp gitmişsin diyorum dedehayır iyi ki bırakmışsın...