BIY AD

9 Kasım 2010 Salı

Boğaz'da Avrupa Heyecanı

Önümüzdeki 2 gün içinde, İstanbul'da 3 Avrupa Kupası maçı oynanacak kadın basketbolu adına. Caferağa ve Abdi İpekçi'de Euroleague heyecanı yaşanacakken, Akatlar'da da bir Eurocup maçı oynanacak. Maç programı şu şekilde:

10 Kasım, Çarşamba
18:00 Fenerbahçe - MKB Euroleasing (Euroleague) FB TV
19:30 Galatasaray - VICI Aistes (Euroleague) GS TV

11 Kasım, Perşembe
20:00 Beşiktaş - Aris (Eurocup)

Rakipler:
MKB Euroleasing: Macar takımı, 8 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 3. sırada bulunuyor liginde. Euroleague'de oynadığı her iki maçtan da galibiyetle ayrılan Euroleasing, ligdeki son maçında zayıf rakibi BSE'yi deplasmanda 43-96 mağlup etti. Caferağa'da yine yüksek skorlu bir maç izleriz gibi gözüküyor.

VICI Aistes: C Grubu'nun en zayıf takımı olarak gözükse de en ufak konsantrasyon kaybında başa bela açabilecek bir ekip. Bunu Spartak karşısında kanıtladılar, Euroleague'deki formları 1-1, ligde ise çıktıkları 4 maçı da kazanırken, son maçlarında LKKA-Aistes'i 38-74 mağlup ettiler deplasmanda.

Aris: Yunan ekibi de Beşiktaş gibi, Eurocup'ta çıktığı tek maçta Partizan'a mağlup oldu. İkinci haftası oynanan Yunan Ligi'nde de durum çok farklı değil. İki maçtan da mağlup ayrılan Aris, son maçında FEA Neas'a evinde 67-70 mağlup oldu. Beşiktaş'ın mutlak kazanması gereken bir maç, rahat geçeceğini de düşünüyorum. 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Oldu mu?

Çağrı dedi ki...

eyw1