BIY AD

10 Kasım 2010 Çarşamba

Maç Günü: Galatasaray - VICI Aistes

Euroleague 3. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın konuğu, Litvanya ekibi VICI Aistes olacak. Aistes ilk hafta aldığı Spartak Moskova galibiyetiyle, dikkat çekmişti. Bizim açımızdan iyi oldu, disiplin ve konsantrasyonu kaybetmememiz gerektiğini gösterdiler. Kadro kalitesi açısından, Galatasaray'a rakip görmesek de VICI Aistes Euroleague'nin en tecrübeli takımlarından biri. Bu organizasyondaki üst üste 11. sezonları. İsim değişiklikleri nedeniyle, gözden kaçıyor sanırım bu. Geçtiğimiz sene de Galatasaray'ı, evlerinde mağlup edip, gruptaki tek galibiyetlerini bizden almışlardı TEO Vilnius ismiyle. İçeride oynadığımız maçı ise ekibimiz 82-55 kazanmıştık.

Spartak maçında verdikleri mesajı alabildiysek, ciddi bir oyunla rahat geçmemiz gereken bir rakip. Başarılar diliyoruz Sarayın Sultanları'na. Bu arada söylemeye ne derece gerek var bilmiyorum ama 21 sayı-3 asist-7 ribaund-3 top çalma ortalamalarıyla oynayan Ausra Bimbaite'ye dikkat.

Galatasaray - VICI Aistes
10 Kasım, Çarşamba
Abdi İpekçi 19:30
Yayın: GS TV

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Aras bey bir FB li olmama ragmen sitenizi hergun gunde birkac kere olmak uzere takip ediyorum.Ve tarafsız yorumlarınız icin de kutluyorum.Benim sormak istedigim kocunuzun devamlı oyuncu degistirmesi sizce iyi birsey mi bu takımı ve oyuncunun moralini etkilemez mi bir de Yunanlı ile evli iken GS neden Avrupalı yapamadı Katie Douglas'ı ama Casares anında yaptı ve bu kadar degerli bir guard kadroda tutulamazmıy dı eger ki Su Bird ya da B Hammon alınamıyorsa

Adsız dedi ki...

Teşekkürler öncelikle.

Tarafsız bir gözle bakınca Ros Casares de Galatasaray kadar çekici bir ekip. Hele ki Final-Four hedefiyle. Ros Casares de iyi bir ücret verebildiği için, Galatasaray geçen sene fazlaca yararlanamadığı Katie'de ısrarcı olmamıştır. Geçen sene bizim onu Avrupalı olarak oynatamamamız faciaydı açıkçası ama her şey kulübe bağlı değil, Yunan hükümetinde yaşanan bazı sorunlar da bunda etkili olmuş diye duyduk.

Rotasyon hocanın tarzı, alıştığımızın dışında fazlaca dönüyor. Yadırganması normal ama oyuncular buna alışmalı. Sonuçta Ceyhun Yıldızoğlu deyince akla ilk gelen şey bu. Kazandığı başarıları da bununla kazandı.