BIY AD

24 Kasım 2010 Çarşamba

USK Prag:84 - Galatasaray:56

İlk beş dakika bittiğinde Galatasaray, ilk çeyrek bittiğinde de maç bitmişti. Euroleague öncesi C Grubunu yazarken, en iyi tahminimiz 7-3'dü. 3 mağlubiyeti de bu peş peşe oynadığımız 3 deplasmana serpiştirmiştik en iyimser halimizle bile. Galatasaray kalan maçlarını kazanırsa grubu kendi gücüne göre başarılı bir şekilde bitirmiş olacak ama şu 3 maçın kaybediliş tarzı, umutlanmamızı engelliyor. En çok üzüldüğümüz tarafı da bu mağlubiyetlerin.

Bizden bu kadar, illa Sarayın Sultanları'ndan bu maça dair bir şeyler okumak isteyen varsa Spartak, Halcon maç sonralarını okuyabilir.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaş neler oluyor galatasaraya yabancı tercihlerimi kötü yoksa yerlilermi.bu takıma tamicha ve young kesinlikle lazım.ayrıca kendine güvenen,takımda sorumluluk alabilecek ve liderlik yapabilecek yerlilerde.örneğin gülşah akkaya ve kübra olabilir.gelecek için tuğce canıtez olabilir.madem arkamızda sponsor desteği var bunu sonuna kadar kullanmamız gerekiyor.çünkü ezeli rakip çok güçlü oturmuş kadro falan hikayesini kimse anlatmasın.taurasi,harakova,vajda,matoviç ve hocaları tamamen yeni ama çatır çatır oynuyorlar.

Dr Hasan Batuk dedi ki...

Fowles'a sormalı pişman mısın diye?

Adsız dedi ki...

Emin miyiz Vajda ile Horakova'nın çatır çatır oynadığı konusunda?

Adsız dedi ki...

Valla onların çatır çatır oynamayan hali bile Fener için pek sorun teşkil etmiyor göründüğü kadarıyla. En azından skorboarda yansıyan bir durum yok.

samsunlu dedi ki...

arkadaşlar fenerbahçenin iki ası iki de papazı var,,aslar: taurasi, taylor.. papazlar:Nevriye ,matoviç..Bu oyuncular takımın vurucu gücü ,diğerleri yan katkılar yapıyorlar,taurasi ve taylır olmadığı taktirde fener iki kademe aşağı düşüyor, bunu samsun ile oynadığı maçta salonda gördüm, fark 15 sayılarda iken taylır ve taurosi yi fener dışarı aldı ve fark bir sayıya düştü, ikinci yarı ikisini birden tekrar sokmak zorunda kaldılar ve bu oyuncular tekrar skor üretmeye başladılar hemde çok zor pozisyonlardan sayı çıkartarak,,,işin sırrı bu tip oyuncularda, galatasaryın oyuncularında bu tip meziyetler yok, ben sonuçları bu yüzden normal karşılıyorum...