BIY AD

16 Kasım 2010 Salı

Sarayın Sultanları 2 Yaşında

16 Kasım 2008'de başladığımız bu serüven, gün itibariyle 2. yılını doldurdu. Sarayın Sultanları büyüdü, gelişti biz yazarlarına da aynısını yaşattırdı. Bu işe başlarken maç sonuçlarını, bir de gittiğimiz maçları yazarız derken hiç beklemediğimiz bir yere gitti. İnanın bu söz bir klişe değil, çok güzel insanlarla tanışmamıza vesile oldu, çok değerli insanlardan övgü aldırıp gururlanmamızı sağladı.

Salona 200 kişi gelince 'oo bugün salon dolu' denen bir branş için, ortalama bir günde 500 civarı ziyaretçi almaya başladık, ilk zamanlarında 5 kere ben girdim, sen bugün bloga bakmadıysan diğer 10 ziyaretçi kim acaba diye düşünürken hem de. Rakibine saygı duyarken de Galatasaray'ın sevilebileceğini öğrendik, kendimizi geliştirdik, 1000 civarı post girdik, bir o kadar da yorum aldık. Blog üzerinde 96, twitterda 232 takipçi sahibi olduk. Sizlerin önerileriyle, bir Galatasaray blogundan kadın basketbolu blogu haline geldik. Tek sıkıntımız Galatasaray'ın mağlubiyetlerini yazmak oldu bu sürede, bir de 'hani yenecektik' bakışlarına maruz kalmak. Dönüp arkaya baktığımızda güzel işler yaptık diyebileceğimiz için, nice yıllara gider inşallah Sarayın Sultanları.

Artık çocuğumuz gibi olan Sarayın Sultanları Blogu'nun 2. yaşını kutlarken, takip eden, eleştiren, yardım eden, seven, kısacası herhangi bir şekilde bizimle olan herkese sonsuz teşekkürler.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Nice yıllara... İyi ki doğmuş Sarayın Sultanları :)

S.Serdar Gürel

burcuburcu dedi ki...

hayırlı olsun.umarım zamanlar daha büyütürsünüz blogu

Adsız dedi ki...

biz size teşekkür ederiz. iyi doğmuşsunuz Nice senelere....

AYHAN dedi ki...

Çok kaliteli bir site. Yapan arkadaşı tebrik ediyorum.

ZSI dedi ki...

Bir Fenerbahceli olmama ragmen, taip ettigim bir blogtur. Hazirlayan arkadaslar bilgi ve zekalarini karakterle suslemisler ve ortaya bayan basketbol takipcileri icin guzel bir blog cikmis..DAHA NICE YILLARA

samsunlu dedi ki...

Nice yıllara, Nice bayramlara , SAMSUN' dan kucak dolusu sevgilerle

sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Oldukça başarılısınız. Bu 2 yıl size ayrıca sorumluluk yüklüyor, daha uzun yıllar boyu aynı çizgide devam etmeniz dileğiyle...

Beercholic dedi ki...

harika bir blog, nice mutlu yıllara..

Adsız dedi ki...

nice yıllara...fenerbahçeli olmama rağmen bayan basketbolla ilgili haberler için baktığım birkaç siteden biri.gerçekten tarafsız yazıyorsunuz.takımları eleştirirken de taraf tutmayıp ,galatasarayı daha fazla eleştiriyorsunuz.bu da galatasarayı sevdiğiniz için.fenerbahçe kaybedince rıdvanın futbolcuları çok eleştirdiği gibi..

Çağrı dedi ki...

İyi ki doğdun SS iyi ki varsın.

Sosyal_FB dedi ki...

Nice senelere :)

Adsız dedi ki...

2 senelik süreçte olduğu gibi, yıl dönümünde de yorumlarıyla bizlerle birlikte olan hepinize sonsuz teşekkürler :)