BIY AD

3 Ekim 2009 Cumartesi

Hazırlık Turnuvası | | Spartak Moskova İstanbul'a Geliyor


Bu yıl İstanbul'da altıncısı düzenlenecek özel bir basketbol turnuvası'na Rus Spartak Moskova Region, İsrail'den Ramat Hasharon ve Slovakya'dan Kosice takımları katılacakmış.

6 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan turnuvaya geçen yıl da katılmıştı Spartak Moskova takımı. Tamamen yedek ağırlıklı ve yıldızlarından yoksun şekilde oynadıkları karşılaşmada da Fenerbahçe'ye yenilmişlerdi hatta. Bu sezon da benzer bir görüntü olacaktır, eksik bir şekilde geleceklerini düşünüyorum. Yine de bir hafta sonra karşılaşacağımız, son üç yılın Euroleague şampiyonunu izlemek güzel olacak şüphesiz.

Sezon öncesi hazırlık turnuvalarını gelenek haline getirmek, önemli takımları buraya getirtebilmeyi başarmak ve hepsinden önce iyi organizasyon yapabilmek önemli tabii ki. Sahada oynadığınız kırk dakikadan ibaret değil basketbol şubenizin varlığı, bütün bunlarla bir bütün olarak düşünülüyor en azından kıta Avrupa'sında bu şekilde. Bu da postun sosyal mesajı olsun.

4 yorum:

Selim Ugur dedi ki...

Spartak FB macina sizin de yazdiginiz gibi yedeklerle cikar, FB bunlari denk getirebilirse yenebilir.

Bizimle oynayacaklari Super Cup macina ise tam takim cikarlar, bizim takimin yarisi eksik yarisi sakat, 25-30 sayi fark yeriz. Mactan sonra boyyuk Fenerium ekibi Aziz, Murat, Mahmut, Ali hepsi kendilerini tatmin ederler.

Dedehayir da Zafer Hoca'yi teselli eder artik..

granger17 dedi ki...

turnavanın adını öğrenebilirmiyiz geçen sene feneruım düzenliyodu be sene kim düzenliyo acaba

dejavu dedi ki...

Aynen devam granger. Sadece 'Sarayın Sultanları' bannerının altına Fenerium Cup diye başlık atmak istemedim, hoş durmuyor düşüncesi ile.

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

FB'de yabancısız çıkacak nerdeyse maça bir tek Nicole oynayacak. Ajavoon sakat. Tammy Wnba finalinde bu arada 6.düzenlenen özel turnuvanın adı Fenerium. bu arada yine blogunuz güzel ilgiyle takip ediyorum.