BIY AD

26 Ekim 2009 Pazartesi

Katie Douglas 14 Kasım'da İstanbul'da

Katie Douglas 14 Kasım'da İstanbul'da olacakmış. Bu periyodda Avrupa'da oynayacağımız Cras Basket Taranto, TTT Riga, Teo Vilnius maçları ile ligde oynayacağımız İstanbul Üniversitesi, Samsun Basket deplasmanı ve Kocaeli karşılaşmasında takımla beraber olamayacak Katie Douglas. Akatlar'daki derbi ile birlikte takımdaki yerini almaya başlayacaktır diye tahmin ediyorum.

18 Kasım'da Rusya deplasmanında oynayacağımız Ekaterinburg maçında forma giyebilecek ama o maçın da bizim için pek bir önemi yok. Asıl oynaması gereken karşılaşmaların hiçbirinde forma giyemeyecek olması can sıkıcı. Neden erken gelemiyor bilemiyorum ama oyuncuyu erken getirmek biraz da istek meselesi, şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektiremeden İstanbul'a inen Taj McWilliams Franklin'i de hatırlıyoruz mesela geçen sezondan. Bütün planların lig özelinde yapıldığını gösteren bir işaret daha olarak algılayabiliriz sanırım bunu.

3 yorum:

murat dedi ki...

Burda Galatasaray'dan çok oyuncunun kendisinin etkili olduğunu düşünüyorum. Her oyuncunun bu tip konulardaki özverisi farklı olabilir. Galatasaray'ın bu transfere ihtiyacı vardı ve takıma katılma konusunda fazla diretemedi.

misafir dedi ki...

"18 Kasım'da Rusya deplasmanında oynayacağımız Ekaterinburg maçında forma giyebilecek ama o maçın da bizim için pek bir önemi yok"

Bu cümleyi anlayamadım. Neden o maçın önemi yok, tamam çok güçlü takım ama
Galatasaray da Douglas transferiyle çok güçlendi bence. Ekaterinburg yenecektir belki ama 30 sayıyla yenilmek ayrı, 10 sayıyla felan yenilmek ayrı. 30 sayıyla yenilince takımın güveni azalır, 10 sayıyla yenilirsek ilerki aşamalarda bunun telafisi vardır.
Ayrıca takımımız sistemi oturursa
Ekaterinburg'u İstanbul'da iyi bir seyirci önünde yenme ihtimalimiz bile var

dejavu dedi ki...

Bizim için hedef maçlardan biri değil Ekaterinburg maçı, grubun ilk torba takımı ve dolayısıyla grubu domine etmesi beklenen takım. Maça çıkmayalım, fark yiyeceğiz demek değil yalnız bu, o anlam çıkmasın yani. Ama diğer bütün maçlarımıza nazaran çok daha zor bir maç olacak bizim için, Rusya'dan galibiyet çıkarmak da pek kolay değil öyle. Geçen sezon Dinamo Kursk örneğinde yaşadğımız gibi.

Rusya deplasmanında kadroda olacak bir Katie Douglas yerine TTT Riga - Cras Basket - Teo Vilnius takımlarına karşı oynayacağımız maçlarda kadroda yer alacak Katie Douglas fazlasıyla işimize yarayacaktı ama olmadı ne yazık ki.

Çağlar