BIY AD

8 Ekim 2009 Perşembe

Sophia Young Da Geldi


Sophia Young da bugün itibariyle İstanbul'a gelmiş. Geçen sezon takıma ligin ikinci yarısında katılması epeyce sıkıntıya sokmuştu bizi, o problemi yaşamayacak olmamız adına iyi bir haber bu. Daha önce sözleşme uzatıldığı açıklanmıştı zaten, WNBA konferans yarı finalinde elendikten sonra 15 gün kadar dinlenen Sophia takımla beraber yeniden.

Sophia da gelirse tamamdır demiştik, tamamlandı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Röportaj sırasında Mihriban Oğuz ve Zafer Kalaycıoğlu Sophia Young'un geldiğini belirttiler :)

Adsız dedi ki...

Bu yaz san antonio'da silver stars macini izleme firsatim oldu, oradaki insanlar bile sophia'ya karsi cok buyuk sevgi besliyorlar ve de takimin en iyi 2-3 oyuncusundan birisi...

Adsız dedi ki...

Bu arada Seimone'nin sözleşmesi 2011 yılı için geçerli olabilirmiş.

Kendisi ve menajeri ile görüşmeler yapılıyormuş; Seimone bu yılı dinlenerek ve güçlenerek geçirme taraftarıymış ve takımımızla görüşüp "Bizim için önünüzdeki 3 ayın ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Zor maçlar oynayacağız o yüzden eğer sizde uygun görürseniz benim yerime bir oyuncu ile temas kurabilirsiniz. Bu yılı dinlenerek ve sadece antreman yaparak geçirirsem daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Fakat 2011 yılında takımımın formasını giymek istiyorum" gibisinden bir mesaj yollamış..

Şu anda görüşmeler devam ediyormuş, Ocak ayındamı yoksa 2010 Ağustos ayındamı geleceği kesinlik kazanmamış daha..
Bir kaç gün içersinde bu durum kesinlik kazandıktan sonra transfer olacak veya olmayacak.