BIY AD

30 Ekim 2009 Cuma

Sarayın Sultanları'nda Yenilik


Bu seferki haber içerden, sayfamızda yaptığımız bir yeniliği duyurmak istiyoruz sizlere. Sol bölümde yer alan takım kadrosunu daha kullanışlı hale getirdik. Oyuncu isimlerine tıklandığında ilgili oyuncunun temel bilgilerinin yer aldığı sayfa çıkacak karşınıza artık.

Bilgilerde yanlışlıklar olabilir. En basitinden oyuncu boylarında bile 3 farklı sitede değişik bilgiler karşımıza çıktı. Varsa bir hatamız baştan özür dileyelim. Ayrıca altyapıdan yetişen genç oyuncularımızın fotoğraflarını da resmi sitemiz dahil olmak üzere hiçbir yerde bulamadık. Millilik sayıları gibi birkaç bilgiyi de girmek isterdik ama tbf.org.tr'ye de güvenemedik bu konuda, sitenin bayan basketbolu ile alakalı bölümünün ne sıklıkla güncellendiği meçhul. Bu malum bilgi kıtlığı, olanlarında kirliliği içinde gerek sizden gelenlerle gerekse istekleriniz doğrultusunda o bölümü daha canlı ve güncel tutmak istiyoruz. Yorum ve mail adresimizden bize ulaşırsanız seviniriz bu konuda.

1 yorum:

Sarp dedi ki...

TBF'den altyapı milli takım kamplarının haberlerini takip ederim. Gizem ve Melis (kampa çağrıldığını hatırlıyorum) benim hatırladığım kadarıyla milli forma giymediler henüz; ama tamamen son dönemde milli takıma giden Galatasaraylıları düşünerek söylüyorum. Yanılıyor da olabilirim.

tbf.org.tr'deki millilik rakamları muhtemelen bu yazdan öncesine kadardır ve doğrudur.