BIY AD

2 Ekim 2009 Cuma

Resmi Açıklama | | Abdi İpekçi'deyiz

2009 - 2010 Sezonunda Abdi İpekçi'deyiz.

Galatasaray Cafe Crown ve Galatasaray Bayan Basketbol Takımı 2009 - 2010 sezonunda müsabakalarını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacak.

2010 Dünya Şampiyonası Finali'ne evsahipliği yapacak olan Abdi İpekçi Spor Salonu, yeni sezonda takımlarımızı ağırlayacak. Yeni sezon kombine kart satışlarına önümüzdeki hafta başlanacak.

Denilmiş resmi sitede. Daha önce vermiştik zaten haberini, bugün gelen resmi açıklama ile de kesinleşti Abdi İpekçi'ye geçişimiz.

Salonun soğum atmosferi, perdeler, zaten az olan sayının etkinliğini kaybettirecek gibi doğru pek çok görüşün yanı sıra Abdi İpekçi'de yapılacak olan Yüzme Şampiyonası'nın tadilat çalışmaları, bunun parkelere, skorboarda etkisi gibi pek çok konu tartışılıyor bu günlerde. Fenerbahçe Ülker'in lig ve Euroleague, Efes Pilsen'in Euroleague fikstürüne bir de bizim erkek takımı ile bayan takımının fikstürleri eklenmiş durumda. Ki Sarayın Sultanları'nın Euroleague maçları da burada oynanacak, şu an için kimsenin bir fikri yok ama bu maçlar nasıl oynanacak, nerede oynanacak.

Bekleyip, göreceğiz.

1 yorum:

Selim Ugur dedi ki...

Ayhan Sahenk benim icin cok daha kolaydi. Is cikisinda Istinye Park'ta atistirip maca geciyorduk, hafta sonlari da trafige girmeden arka yoldan salona gelmek cok kolaydi.

Abdi Ipekci'ye ise benim ulasimim cok zor, bu ise en cok Bakirkoy-Florya tarafinda oturanlar cok sevinmistir.