BIY AD

4 Ekim 2009 Pazar

Zafer Kalaycıoğlu Röportajı


Zafer Kalaycıoğlu ile bugüne kadar yapılmış ve yapılacak olan röportajların en açıksözlüsü, en dobrası bu olsa gerek. Kaçamak bazı cevapların olacağını biliyordum zaten röportajın yapılacağını öğrendiğim ilk günden beri ama yine de beklediğimden daha net konuşmuş Kalaycıoğlu. Önder abi tarafından taraftarın hissiyatının bu sorularda yansıtılmış olması da ayrıca anlamlı tabii ki. Devam ederiz daha sonra bu röportaj özelinden, şimdilik burada keselim.

Röportaj için Tık.

2 yorum:

Selim Ugur dedi ki...

Bu adam halen Galatasaray'a hoca oldugunun farkinda degil.. Kafasi ayri dusunuyor, vucudu ayri hareket ediyor..

Hafiften de megolamanlik var sanirim, Turkiye'nin en baba hocasi benim demeye getiriyor, ama lokal sampiyonluklar haricinde elle tutulur bir sey yok ortada..

Acik acik yazayim Isil'i bitireceginden korkuyorum..

murat dedi ki...

Zafer Kalaycıoğlu röportajda fazla kendine güvenli gibi, olur da şampiyonluğu ve Türkiye kupasını TRT pota programının daimi ve komik yorumcusu Haydar Kemal Ateş'e kaptırırsa ne olacak? Tepki konusunda ben zarar görmem takım zarar görür demiş, kendisi kariyerlidir ve zeval görmez belki doğrudur fakat Galatasaray'ı çalıştırmaya namzet tek antrenör de kendisi değildir. Kariyerli ve başarılı niceleri vardır.